fredag 19. august 2016

Malt panel tak

Ferdigmalt panel for vegg og tak. DU kan velge mellom lasert, malt , beiset eller oljet panel. Våre ferdigmalte takbord sparer deg for mye arbeid og gir et innvendig tak som er.


Du får et inntrykk som om du hadde malt. Malt paneltak er lekkert, men mange kvier seg for jobben. Går du riktig frem er imidlertid ikke jobben så uoverkommelig.

Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering. Her er beste fremgangsmåte! Malt panel får en tostrøks, industriell overflatebehandling, ett strøk grunnfarge pluss ett toppstrøk. Toppstrøket er en UV-forsterket akrylmaling.


Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. I dag er de fleste norske tak slette,. Hos MAXBO finner du behandlet panel til innvendig bruk som glattpanel og skyggepanel.


Kjøp på nett eller i butikk.

Kvistfritt panel bør benyttes dersom du er redd for kvistgjennomslag på malt panel. Rask levering og super service! Andre tak av puss, betong, papir eller plateunderlag rulles med matt lateksmaling. Start med å rulle et felt ut fra det ene hjørnet. Med den nye LADY Supreme Finish Matt er det endelig mulig å male panel helt matt.


Listverket rundet døren er også malt med Superblank,. Lasert skyggepanel med skrå kant er en diskret profil som passer like godt til bruk på vegg som i tak. Moelven har gjort det enkelt for deg å velge malt panel. Når panelveggen er tidligere malt kan det være fristende å bare legge på et nytt strøk eller to med maling. Men om du gjør som fagmannen vil du få et vesentlig.


Vårt malte tak har et lett kostemalt utseende, mens det folierte har en helt glatt overflate. Tak Trelast og listverk Varme Garasje Kjøkken og bad. Pakken inneholder plater. Du har bestemt deg - furu er ut, malt panel er inn.


Slik går du frem for å oppnå et godt resultat. Gode tips når du skal male tak. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malt panel i tak.

Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere striper med umalte områder. Våre malte MDF panel er ferdig malt og klar til bruk. Egner seg godt til både vegger og tak. Bestillingsvare 5-dager. Hei Vi bygger nytt og vil ha panel i taket.


Bygmester er ikek fan av ferdigmalt, sier det er så mye kvist og slikt i treet, at det blir spikerhull som uasnett må. Jeg har malt en del panel og det har ikke blitt seende slik ut. Det meste ble malt uten kvistlakk.


Malt panel passer også bra i et moderne interiøruttrykk. Panelet var - år gammelt. Lasert panel har en vokset, transparent hvit overflate. Supporttjenesten er åpen alle hverdager 07.


MDF takpanel i malt panselstrøk, skrå skygge. Til montering på bjelkelag eller direkte på eksisterende tak. Lange lengder og stor bredde gjør det veldig raskt å. Det finne flere typer panel å. MAXBO anbefaler to spiker for bord som er bredere enn 1mm. For å finne forbruk av antall panelbord for en bestemt vegg eller et tak gjøres følgende: Mål opp avstanden i cm.


Velger man malt panel fra Moelven får man et rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg