tirsdag 27. desember 2016

Skjærebrett i tre

Vi tilbyr mangeårig garanti. Bestill online - Rimelige priser og rask levering! Her finner du en oversikt over flere skjærefjøler laget i ulike tresorter.


Et skjærebrett i eik er vakker og dessuten veldig skånsomt mot knivene. Kjøper du et skjærebrett av tre , eksempelvis fra Trip Trap, så husk å vedlikeholde brettet med olje så det varer lengre.

KitchenTime selger skjærebrett fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Hold kjøkkenbenken ren med et robust skjærebrett i tre. Vil du ha skjærebrett som er ekstra enkle å rengjøre? Da er skjærebrett i plast som skapt for deg.


Joseph Joseph, index store skjærebrett o. Modern House, aronia skjærefjøl 35cm. Overfresen er som skapt til å forvandle en platerest til et skjærebrett.

Og når du har skåret ut en fresemal til kanten og saftsporet, lager du raskt en serie. Med en god skjærefjøl i kjøkkenet blir oppgavene litt lettere. Dessuten selger vi så fine skjærefjøler, at du godt kan bruke de til andre ting også!


Klassisk og praktisk skjærebrett som man alltid er avhengig av å ha tilgjengelig på kjøkkenet. Franke skjærebrett i tre Passer til: Epos. I vårt sortiment finner du mange skjærebrett som. Mens det tidligere i stor grad ble brukt tre , har det i de senere årene vært en økning i bruk av stål, stein og plast.


Et flott skjærebrett i solid treverk med personlig gravering og koselig reinsdyrmotiv - en fantastisk julegave! Betalingsløsninger Betal sikkert med kort eller Vipps. For bedriftskunder som betaler med faktura, les informasjon. Stort Pauwlownia- tre skjærebrett som er skånsomt mot kniveggen din. Treverket er veldig lett, som gjør det til en drøm å håndtere på kjøkkenet.


House Doctor skjærebrett 2pk, tre Oppdater kjøkkenet ditt med flotte detaljer i tre. Naturmaterialet gir et varmt og personlig preg til innredningen din. Tre fra bøk, valnøtt, kirsebær, or, lønn, bjørk og ask er også bra.


Et annet spørsmål er om man skal velge et skjærebrett av endetre eller liggende tre.

Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Leter du etter et praktisk skjærebrett ? Bakeren og Kokken har flere forskjellige modeller som både er praktiske og flotte! Skjærebrett i tre med smulefanger. Blant annet har vi robuste skjærebret.


Et lite skjærebrett i behandlet tre. Behandlingen gjør at utseende kan variere noe fra skjærebrett til skjærebrett. Medium Paulownia- tre skjærebrett som er skånsomt mot kniveggen din. Ved matlaging bør hygienen ha førsteprioritet, og et av stedene som kan bidra til å spre smitte er skjærebrett og skjærefjøl. Klassikere i tre eller plast, i vårt sortiment.


Stilig rundt skjærebrett i hvit eik. Egner seg som serveringsbrett til ost. Kjøp skjærebrett med gravering i vår nettbutikk Norge, en morsom gave til hobbykokken. Forleng levetiden til din skjærebrett i mindre enn fem minutter i måneden. De tilbyr også enkel opprydding etter å kutte opp grønnsaker, frukt og.


På denne siden finner du en oversikt over de ulike produktene Purus tilbyr. Sortimentet består i hovedsak av syv kategorier, designsluk, gulvsluk, gulvrenner i. Bør før gangs bruk mettes med matolje. Bolter bør også skrus til jevnlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg