torsdag 14. februar 2019

Furu kledning

Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Du kan velge mellom en rekke ulike treslag. Utvendig kledning skal beskytte bygget mot vær og vind i lang tid. Hos Fåvang sag finner du et stort utvalg i både kvaliteter, dimensjoner og profiler.


Den mest vanlige stående kledning er rektangulær kledning , ofte kalt tømmermannskledning. Vi har et bredt utvalg utvendig kledning. Rektangulært og profilert, ubehandlet og impregnert. Profilert kledning leveres i fallende lengder, dvs at lengdene varierer.


Kledningen bidrar til god beskyttelse på huset. Hovedfunksjonen til kledningen er å beskytte veggkjernen mot klimapåvirkninger og mekaniske. Malmfuru har lange tradisjoner her til lands - og velger du utendørs kledning i malmfuru fra Moelven får du en vakker grå fasade med lite vedlikehold og lang levetid.


Furu kledning

Dette Kebony produktet er laget av FSC sertifisert furu som er behandlet med et biobasert, fornybart innsatsstoff. Den patenterte Kebony teknologien gir et unikt. Dersom det skal settes opp kleding på hus eller hytte på et svært værutsatt ste bør trykkimpregnert kledning vurderes. Denne vil da være av furu. Trykkimpregnering med miljøvennlig impregneringsmiddel uten krom og.


Skjåk Trelast produserer kledning av malmrik, seintvoksende furu. Du får kjøpt både innvendig og utvendig kledning – alt med svært god kvalitet. Valg av tresort til kledning henger direkte sammen med treslagets evne til å ta opp fuktighet ved væreksponering. Vi lagerfører kledning i en rekke dimensjoner og profiler. All lagerført kledning er ubehandlet, impregnert eller malt gran, men vi har også mulighet for å skaffe.


Furu kledning

Dette fordi gran har stor motstand mot fuktinntrengning. Standard FURU 19X1CUIMP REKTKLED KL1. Lekter og rekker har i hovedsak rektangulært tverrsnitt og benyttes bl. Furu , lerk, gran, osp og eik er.


Erfaringene ovenfor har blant annet ført til at leverandører av kledning i osp nå tilrår å kjøpe ytterpanel. Fjuken kledning er en stilren, utvendig bordkledning i furu. Selv i et fuktig miljø hvor det regner nesten hele året, kan utvendig kledning stå ubehandlet i årevis uten å ta skade. Vis alle Stående kledning Liggende kledning FINNES I IMPREGNERT Fungerer stående og liggende REKTANGULÆR. Uansett hva slags kledning du har anbefaler jeg at du vasker boligen din av og til.


Lerk – Du får norsk lerk,. Skråskåret kledning (weatherboard) har skråskåret forside og fals i underkant. De er tykkere i underkant enn i overkant og har uhøvlet forside.


Title: Ytelseserklæring (DOP) for kledning av varmebehandlet furu Author: Woodify AS Subject: Brannpanel av varmebehandlet furu Keywords: ytelse, brannpanel. Vanligvis benyttes det gran og furu i ytterkledning. Tidligere ble furu , som er rik på kjerneve foretrukket, men i dag bruker de fleste kledning av gran, som også. Moderne maling fremskynder ofte råteskader. Det er få ting som kan måle seg med ekte tre til utvendig kledning.


Tre- kledning er det mest allsidige materialet for fasaden til bygningen din. Med kledning mener vi det ytterste, ikke bærende, laget av en vegg. Tradisjonelt er det benyttet gran, furu og osp til kledning av hus. MøreRoyal er førsteklasses, ferdig behandlet trelast klar til bruk uten noen form for etterbehandling når den er montert. Den innehar unike egenskaper som er.


Accoya kledning kan leveres i alle standard kledningsprofiler. Accoya er modifisert trevirke av Radiata- furu. Accoya produseres helt uten bruk av miljøgifter.


Furu kledning

Dobbelfals tett (telemark tett) BB 108. Heltre overflatebehandlinger: Beis, lakk og olje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg