tirsdag 4. juni 2019

Trestjerner gulvolje

Trestjerner gulvolje

Fargerike er eksperter på farge - Vi hjelper deg med varig vakre vegger og gulv! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Velg behandlingsmåte Olje Maling Lakk.


Oljen kan fargetilsettes i mange. Et oljebehandlet gulv føles mykt. Produktet er lett å påføre og meget luktsvak. Den smussavvisende overflaten er lett å rengjøre og vedlikeholde.


Gir ikke synbare lakkstriper eller overlappingsfelt. TRESTJERNER GULVOLJE KLAR 3L. Nettlager Selges ikke fra nettlager. TDA Teknisk dataark Scanox A. Benyttes på nye og nedslipte tregulv.


Trestjerner gulvolje

Malingen er luktsvak og har god vann- og kjemikaliebestandighet, og kan lages i. Benar uvr ltr Jotun 42- per spa Kjøp. Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Kan blandes i mange farger. Eksklusiv gulvolje for tre og parkett.


Jeg sitter nå med en liter gulvolje ( trestjerner gulvolje hvit) og liter matt gulv lakk. Men det skal da strengt tatt ikke være nødvendig med lakken? Gulv og trapp utsettes for en helt annen slitasje enn vegger og tak. Er parketten din slitt og trenger litt omsorg og kjærlighet? Parkett kan ofte slipes og.


TreStjerner gulvolje gir gulvet ditt en lekker overflate med ny glød. Gulvoljen fremhever treets. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge kan virke inn på endelig resultat.


The Norwegian EPD Foundation P. Invoice: Electronic invoice (EHF) to. En innendørs rens til fjerning av såpe og bonevoks. Anvendes før sliping og påføring av gulvbehandlingsprodukter. Butikkene har fargeprøver vist både på eik og furu. Unsubscribe from krzysztof B? Trestjerner gulvolje klar 2. Kan også benyttes på benkeplater, møbler, panel, tømmer og massivt tre.


Trestjerner gulvolje

Fargen Kastanje gir treet en varm eksotisk lød. Veggene er behandlet med Tyrilin Interiørbeis i farge Lys Skumring. Hardvoksolje av høy kvalitet for heltre- og parkettgulv som gir et slitesterkt og naturlig utseende.


Tingen med merbau er at tresorten har en sterk engenfarge,. For et tiår siden var noe av det noe fineste man kunne ha på gulvet oljet 3-stavs parkett. Quick Bengalack dekker godt, og gir en flott, slitesterk overflate.


Dette er en eksklusiv gulvolje for tre og parkett, som kan blandes i mange farger. Easily share your publications and get. Behandlet med hvitpigmentert olje. Den er også velegnet til lutbehandlede gulv,.


Er du ikke fornøyd med gulvet slik det er i dag, kan du med enkle grep gjøre store forandringer som får gulvet til. Oljepleie med meget god vaskeevne og beskyttelse mot smuss og væske, til regelmessig renhold og vedlikehold av oljede og hardvoksoljede gulv. Vi har innemaling og sparkel til alle behov.


Grunning, gulvlakk, veggmaling, innendørsbeis og mer til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg