onsdag 26. februar 2020

Valsing av plater

Kaldvalsing brukes mest for tynne plater og bånd for å oppnå en jevn tykkelse, fin overflate og mekanisk herding. CNC styrt platevals (rull) med for-bukking. Valsing er også en fremgangsmåte til å prege. For valsing av kompliserte emner såvel som runde emmner. Det er ulike typer av mas­kiner som benyttes til knekking, bøying, valsing av plater , rør og profiler.


Knekking Det finnes knekkemaskiner som betjenes manuelt, og.

Vi har CNC-styrte knekkemaskiner for knekking av plater med stor nøyaktighet. Vi har platevalser for forming av spesialkoner og valsing av rør og profiler. Herding kan i dag utføres direkte i forbindelse med valsing av. Beisede plater er også tilgjengelig i utførelser som er spesielt godt egnet til avansert.


Plateavdeling - Bearbeiding av plater fra - 2mm,. Videre utfører vi knekking, utstansing og valsing av plater. Vi gjør en rekke platebearbeidinger av grovere plater , og kan levere det meste av profiler, som innebærer skjæring, knekking, valsing ,. Vi har en solid erfaring og kompetanse innen bøying av de fleste materialtyper.


Fremstilling av spesialprofiler, herunder klipping og bøying.

Avanserte kaldformede profiler i alu,. AOSO tilbyr valsing av plater og profiler. Vi har flere forskjellige valser slik at vi kan valse de fleste emner. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud! Områder som avkjøles langsomt etter valsing vil få.


Tverrsnitt laget ved brenning av plater og sveising gir høyere egenspenninger og lavere knekklast. De produserer over 3maskiner hvert år, og er kjent for sin kvalitet, innovasjon. Blikkenslagerprodukter som pipe-beslag,andre beslag til bygninger. Metallplate, plate som fremstilles ved valsing av formbare metaller og legeringer (blant annet stål, aluminium, eller kobber), ved støping eller ved pressing og.


Blikk produseres av valsede stålplater. Ekstrudering og bearbeiding av profiler, rør og stenger 7. Vi valser rørspiraler, rørbøyninger, flenser, conveyor og spesialprofiler. Vi kan også ta på oss videre bearbeiding som knekking og valsing av plater i rustfritt stål og aluminium. Andre dimensjoner leveres fra ny valsing med kort leverings tid. Ledende leverandør av aluminiumfolie, plater , bån.


Etter valsing kan folien bli lakkert, laminert eller belagt, alt ettersom hva den skal brukes til. Stykkstøping Disse rutene inkluderer også varmebehandling og. B – Slipt – BA – Varmvalset - Dørk.

Fasade- og dekorplater Rustbestandig rund bolt Rustfritt. Vi har utstyr for å utføre knekking og valsing. Alminnelig stål fremstilles enten som plater eller coiler ved valsing til den ønskede tykkelse mens stålet fremdeles er varmt eller etter at det er avkjølet. Vi utfører kapping av plater og bolt i aluminium, metaller, rustfritt stål og plast.


Våre medarbeidere har stor kompetanse på denne. Innføring av valsene førte også til at man kunne lage større plater. Med denne teknologiske løsningen: Mulighet å bøye matarialet ( plater eller profiler) i bestemt retning, skaffes ferdige detaljer og gjenstander for videre mekanisk. Enkel maskinering som dreiing og fresing av knusemantler og plater gjør vi selv i vår borrmølle og freseverk. Skroget buer nedover, og jeg lurer på om jeg har sjangs til å få.


Posisjonen omfatter ikke nikkeloksidsintere (posisjon 71). STENGER, PROFILER OG TRÅD AV NIKKEL. Eller: Helge Stormyr Daglig Leder tlf.


Coil og plater av aluminium brukes innen bransjene produksjon,. Denne avdelingen ble nedlagt på slutten av 60-tallet. På 50-tallet begynte vi med. Valseblokker brukes til å lage valsede produkter, som plater , bånd og folie. Aluminium er svært smidig.


I våre lokaler har vi i tillegg manuelle dreiebenker og freser, maskiner for klipping, knekking og valsing av tykke og tynne plater i de fleste kvaliteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg