onsdag 1. april 2020

Utetrapper i stål

Nordens største utvalg av trapper. Kjøp utetrapp fra Nytrapp! Vi er her for å hjelpe deg. Sjekk ut utetrapper i stål. Våre utetrapper leveres i varmforsinket stål , noe som gjør de mer motstandstyktige mot rust, slitasje og skader sammenlignet med f.

Utetrapper i galvanisert stål , maksimal holdbarhet. Spiraltrapper har solgt godt de siste to årene. Noen trapper har bare et eller to trinn, mens andre skal strekke seg over en hel. Vi leverer og monterer varmgalvaniserte ståltrapper for ute og innebruk. En terrasse er ikke ferdig før den har fått en god trapp.


Eller er det kanskje på tide å skifte ut den gamle trappen? Her skal vi omtale tre av de vanligste.

Dette er en flott ute trapp som tåler norsk regn og vinter. Kommer i galvanisert stål og kan lakkeres i. Lær deg den riktige byggeteknikken og bli en mester til å lage hagetrapper. Trinn og vanger er festet med en gjennomgangsbolt med mutter, noe som gjør trappen stabil.


Dersom du er klar for en kvalitetstrapp av massivt treverk med moderne detaljer i rustfritt stål , glass eller metall, eller bare en klassisk. Innvær Bremnes, Hordaland. Denne anvisningen omhandler utforming av alle slags trapper. Det er lagt vekt på at trappene skal være gode og sikre i bruk.


Hos MAXBO finner du alt til trapp: loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange. Trinn kan være stål med riflet skli-sikker overflate, eller gittertrinn (rist). Weland produserer trinn med flere ulike maskevidder og materialer. Trappetrinn av gitterrist. Gitterristtypene som vanligvis benyttes, er H N A22xog AL22x22.


Et pent kvalitetsrekkverk i rusfritt stål som produseres eksakt etter dine mål. Inspirasjon Produktinformasjon Teknisk informasjon Håndløper. Savner du også en trapp til terrassen eller uteboden?

Her er tre enkle trapper du kan lage på kun én dag! Meget slitesterk og god trapp å gå i. Kan brukes til både bolig og industri. Vi har utviklet en rekke trappemodeller i tre med rekkverk av tre, stål eller glass og designmodeller med malte eller rustfrie stålvanger. Lafont Lastra carbon stål Inox rekkverk.


Du kan ta kontakt med oss for eventuelle spørsmål, tekniske eller kommersielle. Våre operatører vil svare deg så snart. Moderne trapper, alt innen trapper. Rask tilbakemelding og levering,års erfaring. Stort utvalg i utetrapper.


Rekkverkstypene har mange bruksområder som for eks. Vi kan trapper, kontakt oss! Trenger du eller noen galvanisert ståltrinn eller en hel utetrapp er det bare å kontakte multitre egersund as. Vi verdsetter kvalitet og punktlighet, og garanterer fornøyde kunder. Stål og glass, som ofte brukes ute, krever lite vedlihold og er svært anvendelige materialer.


Bygging av trapp fra betong veranda ned til plen. Spesialdesignet trapp med ukurante vinkler. Vi hjelper deg med anbud på utetrapper. AS Egersun som har spesialisert seg på utetrapper med rekkverk i impregnert tre og sklisikre trinn i galvanisert stål.


Bruk gjerne uhøvlet virke til trapper ute. Er det en trapp inne, så velg godt, tørt virke av høy kvalitet. Grove Knutsen selger stiger til proff-markedet. Vi har et stort utvalg av Silkeborg, Zarges, Climber og Max-stiger. Velkommen Iversens Mekaniske AS.


En utetrapp kan lages i mange materialer. Sklisikring endrer ikke overflatens utseende, men gir et klart, fargeløst sjikt. Du kan velge mellom alt fra betong og stein til moderne materialer som stål og tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg