tirsdag 12. januar 2016

Polykarbonat plater

Uknuselige plastplater i polykarbonat. Felles for alle plater er, at de fås i forskjellige mål på;. Her får du en tydelig oversikt over fordelene med isolasjonsplast og en sammenligningstabell mellom isolasjonsplast og vanlig glass. Evnen til å tåle snø- og vindlast øker med tykkelse og innvendig struktur på platene.


Komplett sett med plater til en skyvedør i solid serien.

Polykarbonat selges oftest som. KANAL POLYKARBONAT 4-16mm. Kanal polykarbonat av svært høy kvalitet. Et varmeisolerende kanalplasttak for uterom, vinterhager og drivhus. Til hvilket bruksområde er det du tenker?


Finnes mange ulike typer og isoleringsgrader på slike plater. Søk etter polykarbonat plater på Kelkoo.

Sammenlign tilbud på polykarbonat plater fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Vi feirer med store rabatter, gratis frakt, kort leveringsti og Norges største utvalg av lagerførte kvalitets. Fabrikken produserer tynne plater - 5mm på rull og plater med tykkelse opp til 100mm.


Takplater av polykarbonat ;. Hei, Du får kjøpt små plater på hagesentre, men hos Pilkington (nettsidene deres ser ut til å være nede for øyeblikket.) får du kjøpt store plater som du. Med sin termiske stabilitet og gode. Inneholder også monteringsanvisning. Høy kvalitet polykarbonat plater for taket, drivhus, terasse og andre ting. Tykkelse - 4mm, 6mm, 10mm, 16mm Standard.


Plastkompaniet tilbyr et nøye utvalgt sortiment av plasthalvfabrikata og plast produkter fra verdens ledende leverandører. Kan også leveres med 4mm glass i vegger og 8mm polykarbonat-plater i tak. Denne leveres i tykkelse 3mm. Dette er acryl plater med speilbelegg.


Acryl speil passer godt i omeråder hvor faren for skade er overhengende stor. Det er jo vesentlig penere med glass, enn med plater , synes jeg. I hvert fall hvis det skal stå på en sentral og godt synlig plass i hagen.

Den mest anvendte varianten av polykarbonat fremstilles av fosgen og bisfenol A. Plater kan ikke anbefales. Farger Fargeutvalget i polykarbonatplater er begrenset. Har du for eksempel lyst til å benytte altanen selv om det. Polycarbonat plater 4mm Vitavia.


Kanalplasten er lagd av polykarbonat som er både uknusbart og meget værbestandig. PLAST Vi leverer og bearbeider plastplater i PLEXIGLAS (akryl) og LEXAN ( polykarbonat ). Vanlig standard på lager er klare plater i ulike tykkelser. Til mm TwinLite plater brukes alltid tverrgående lekter til avstivning av platen.


Korrugerte plater er det for salg i alle former og størrelser. Hvilken bølge plate foran deg er den mest passende avhenger av hensikten med disse taktekking. Høres bra ut,men har du målene på disse plater. Skal være sotet,og bestillingsnr. Materialet er optisk klart,.


Polysol bølgeplater er et rimelig alternativ for bruk på verandatak eller hagestue. Uisolerte bølgeplater av plasttypen polykarbonat. Disse materialene er basert på transparente plater i akryl eller polykarbonat. Riktig tykkelse til prosjektet dimensjoneres ut i fra krav om støydemping,. Akryl er et materiale med mange bruksområder som ofte gjenkjennes under navnet Plexiglas.


Passer til alle typer drivhus, og kan. Det kjemiske navnet for akrylplast er PMMA (polymetylmetakrylat). For å feste glass og polykarbonat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg