onsdag 13. januar 2016

Terrassebord riller

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Terrassebord får du hos obsbygg. Hei dere, Sikler på terrassebord med riller på oversiden. Sklisittert og behagelig å trå på.


Ser også bra ut, synes jeg! Men, hva med alt vann og dritt som.

Hos MAXBO finner du terrassebord i ulike dimensjoner og utførelser som passer ditt behov. Kjøp på nett eller i butikk. Rillet terrassebord er tidsriktig og gir en overflate som er behagelig å gå på. For selv om vanlig impregnert terrassebord teknisk sett ikke krever vedlikehol. MøreRoyal Uno kan kun brukes med riller som framside.


Signatur terrassebord er sortert ut av førsteklasses furuvirke og høvlet med særegne små riller. Etter impregnering er det påført ett strøk med Jotun Industri. Bestill enkelt i vår nettbutikk!

Kebony Character 28x1mm terrassebord rillet. Kantene på terrassebordene er. Alle våre terrassebord kan leveres helt glatte, eller med riller på en eller begge sider. Utvalget av terrassebord er stort og mulighetene er mange.


Det er uansett mye bedre kvalitet på trevirke i slike terrassebord kontra. Vi har både vedlikeholdsvennlige og vanlig CU. Bruksområder: Utvendig kledning, terrassebord , utvendig takbor lekeapparat, hagemøbler, parkmøbler, støyskjermer, og kort sagt all utvendig bruk over mark! Den nye generasjonen trykkimpregnering er både krom- og arsenfri.


Creol terrassebord er et impregnert terrassebord som i tillegg til vanlig impregnering er creolimpregnert. Det gir et meget vakkert utseende og gir et eksotisk intrykk. Ser man på endeveden i en typisk stabel med. Silvadecs terrassebord har tre forskjellige typer overflate. De produseres med trestruktur, bare børstet eller med riller.


Videre produseres de i 4-forskjellige. Kan kombineres med slette bord for dekorasjon eller i f. Rimelige, trykkimpregnerte terrassebord er favorittvalget for mange nordmenn, men kan i lengden bli både dyrt og vedlikeholdskrevende. Maxbo har alt av listverk.

Alvdal Skurlag har et stort utvalg materialer for terrasse, enten impregnert eller behandlet med Alvdal Royal. Ubehandlet sibirsk lerk vil etter en tid få en. Royalimpregnerte terrassebord er produsert av trykkimpregnert. Norgesgjerde er forhandler for anerkjente Wolf som lager verdens kanskje beste. Ekstrem holbarhet med gode garantier.


Vedlikeholdsfritt UTEN beis og maling. Fortsatt er det grønnlige, trykkimpregnerte treverket vinneren på markedet for terrassebord , ifølge Rune Kjølberg, kategorisjef for trelast hos Løvenskiold Handel. I tillegg er den høvlet med litt fine riller , slik at. Rillene er der for at bordene ikke skal bli så glatte (sklisikring). Hvis dere ikke vil ha riller kjøper dere ganske enkelt terrassebord uten riller.


Når du skal bygge utendørs er det ikke likegyldig hvilket trevirke du velger. Tradisjonelle impregnerte. Disse er laget med riller på den ene siden og trestruktur på den andre. Dette er tilstrekkelig for mm terrassebord.


Specialtre AS baserer sin virksomhet på direkte kontakt med råvareleverandører og produksjonsbedrifter. Dette sikrer oss kvalitet, kvalitetskontroll og. Care free Composites er en annen leverandør som leverer vedlikeholdsfrie terrassebord , rekkverk og kledning av kompositt materiale. SIBIRSK LERK MED RILLER. Termoask trenger ingen vedlikehold og blir rask sølvgrå i. Varmebehandlet bambus finnes nå også som terrassebord.


Fordeler: Giftfritt, ingen tilsettingsstoffer. FURU 28X1ROYALIMPREGNERT BRUN TERRASSEBORD MED RILLER. Spør om pris på andre dimensjoner. Marnar Bruk Royal er verdens eldste produsent av royalimpregnert trevirke. Et vedlikeholdsvennlig terrassegulv som fremstilles av gode råvarer og varmebehandles.


Megawood terrassegulv er sannsynligvis er det beste terrassegulvet i kompositt på markedet i dag. Det er vedlikeholdsfritt og av meget høy kvalitet. Solide terrassebord i trykkimpregnert furu.


Cortex er et smart skrue- og pluggsystem for montering av Fiberon terrassebord , særlig kantbord og trappetrinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg