tirsdag 14. februar 2017

Klare takplater

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi sender deg SMS og e-post når din reservasjon er klar for henting. Leveres i klar , opal og røk farge. Klar farge er helt blank, opal er hvit.


Velg mellom hvite eller klare plater. Platens nyttebredde er cm. For detaljer vedrørende montering,. JumboLite Terrassetakplater leveres i fargene opal (blåtonet), klar eller sotet. Fra pris: 28per pakke.


Hos MAXBO finner du takplater av høy kvalitet som passer til alle hustyper. Kjøp på nett eller i butikk. Vær oppmerksom på at den sotede platen har minst lysgjennomgang, noe som kan gjøre det tilstøtende rom i huset mørkere.


Det er i aluminium og taket er i klart glass. VI LEVERER TIL HELE NORGE. Lyse Rom leverer isolerte takplater (kanalplast)av meget bestandig polykarbonat. Ypperlig til hagestuer og vinterhager. Samtidig som det blir lyst og fint.


Få en oversikt over de forskjellige typene takplater , og finn inspirasjon og veiledning til hvordan du selv kan legge et tak med takplater. Når plasten er på plass er det bare å åpne esken med takplater. Alle plater finnes på lager! Bølgeplater i klar , sort og rød.


PVC glassklare overlysplater med fallsikring. Ski Bygg er Norges ledende byggevarehus og vi samarbeider med Follo Tak. Vi har kvaliteten, valgmulighetene og de sterke merkevarene du trenger til ditt hus. Takplatene du bruker er av typen Agnes TakESS.


Kjente varemerker Prisgaranti Rask levering på. Taket leveres i tre ulike tykkelser: 1 og mm. I løpet av en 10-års periode har takplater av polycarbonat blitt det dominerende takmateriale på hagestuer, vinterhager og andre bygg der. Kvalitetsprodukter til uslåelig pris hos Nor-Dekk AS.


Trykk her for å se vår knallgode kampanjetilbud! Den er optisk klar og varmebestandig. Polykarbonat er lett å forveksle med akrylglass, men man kan skille dem gjennom å bøye materialet.


Med JumboLite opal oppnås et behagelig lys, mens JumboLite klar gir størst mulig lysgjennomgang. God kvalitet til lave priser. Bruker du JumboLite sotet vil det skarpe sollyset dempes,. Plasttaket er sterkt og slagfast, samt lett å montere.


Leggeanvisning for Evertile takplater ligger nå inne under Leggeanvisninger. Ved å involvere oss tidlig i prosessen kan vi ha taket klart til levering på. Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben.


Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! VELG DIN NÆRMESTE OBS BYGG. I nettbutikken kjøper du varer fra ditt nærmeste Obs BYGG-varehus. Ved å velge butikk får du tilgang til lokale tilbu lagerstatus. Twinlite termotak er et isolerende tak og egner seg spesielt godt som tak over en vinterhage, et drivhus eller en utestue.


Logg inn for å se pris og handle. PVC plate jumbolite klar 106x360. Derfor har vi utviklet takplater av svært høy kvalitet og et skreddersydd profilsystem som gjør monteringen enkel. Med microprofilert topp- og bunn flens, og med mulighet til å bruke høyfast stål, vil den nye selvbærende profilen T130M være klart sterkere enn tidligere T130.


De gode optiske egenskapene gjør at plasten passer utmerket i konstruksjoner der du vil ha god gjennomskinnelighet og klar sikt. Bruk det i stedet for glass rundt.

Klare takplater

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg