mandag 20. februar 2017

Osp kledning

Kledningen har blitt sølvgrå og fin, ikke noe råte. Enkelte steder burde kledningen ha vært festes litt. Jærmuseet, Hå på Jæren er et vakkert bygg med kledning i ubehandlet osp. Materialer av osp er svært godt egnet til ytre kledning , blant annet fordi den nesten ikke sprekker og fordi den i møte med sol og regn, etter hvert får en.


Erfaringene ovenfor har blant annet ført til at leverandører av kledning i osp nå tilrår å kjøpe ytterpanel ferdig behandlet med jernvitriol. P anel i bjørk, osp og svartor.

Gran, lerk, osp , impregnerte, varmebehandlede og fabrikkmalte kledninger. Osp er sammen med eik det treet som er viktigst for vedboende rødlistede sopper som ospehvitkjuke, lys hårkjuke og ospepigg. Det samme gjelder insekter som. De siste årene har det også blitt populært å kle med osp , eik eller sibirsk lerk.


Ferdigmalt kledning (med toppstrøk)er, i tillegg til grunning. Fyrstikker er et annet, velkjent bruksområde for osp. Osp er videre godt egnet som utvendig kledning (gjerne ubehandlet),.


Den er holdbar når den er tørr,.

Hos MAXBO finner du et stort utvalg av utvending kledning som beskytter huset i årevis. Kjøp på nett eller i butikk. Utomhus brukes osp til ubehandlet kledning , som med rett montering har lang levetid. Se våre produkter i osp : Øydna panel i osp. Specialtre AS baserer sin virksomhet på direkte kontakt med råvareleverandører og produksjonsbedrifter.


Dette sikrer oss kvalitet, kvalitetskontroll og. Ospekledning kan stå ubehandlet, men vi kan også tilby jernvitrolbehandling. Fire forskjellige treslag er brukt i kledningen på husene. Det er seinvokst gran fra Voss, furu, lerk og osp. Skader av fuktig torv En rapport som.


Ultimalt kledning finnes i hele ulike standardprofiler. All kledning leveres ferdig råtebeskyttet, grunnet og malt, eller beiset, ett strøk i valgfri farge. Vi leverer flotte paneler av høy kvalitet til en rimelig pris. Velg blant alle våre paneler i osp , og få panelene. En av årsakene til at mange ikke vedlikeholder eller bytter kledning selv om det er på høy ti.


For eksempel gir lerk og osp en naturlig gråning,. Med vår priskalkulator kan du enkelt finne ca. Fordi vi produserer store volumer effektivt av både stående og liggende kledning.

Mulighetene er mange når det gjelder innvendig kledning til vegger og tak. Vi har tatt en nærmere titt på de forskjellige løsninger. Og kledning for behandling, i god kvalitet i alle profiler.


Jernvitriolbehandlet ospekledning. Enkeltfals er en liggende kledning med en høvlet fals og monteres skrått mot lektelag. Lages med eller uten staff. Saget eller høvlet framside.


Soppbeskyttet kledning er påført en fargeløs væske som reduserer fuktopptaket i treverket,. Vedlikeholdsfritt og miljøvennlig til terrasse og kledning. Tradisjonelt er det benyttet gran, furu og osp til kledning av hus. Med kledning mener vi det ytterste, ikke bærende, laget av en vegg. Osp er kjent for å ha store bevegelser under tørking,.


Osp har vært benyttet lokalt som kledning , særlig på uthus og hus som ikke er oppvarmet. Ofte er kledningen montert utørket på veggen. Som håret når vi blir gamle blir også ubehandlet kledning grå etter hvert. Om du ikke har tid til å vente i mange år på å se kledningen skifte farge, kan du.


Vi må respektere arkitekturen, men det kan ikke være slik at vi må skifte kledning hvert tiende år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg