torsdag 23. mars 2017

Dukkehus tre

Lekkert dukkehus , bygd i tre. Dukkene må jo ha et egen hjem. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Gode tilbud og rask levering. Se vårt store utvalg av moderne og klassiske dukkehus av tre.

Vi har nydelige dukkehus i alle størrelser og en mengde fine dukkemøbler til favorittdukken. Lek med dukkehus er en viktig del av rolleleken. Det ses mest som jenteleketøy, men vi har også dukkehus som også henvender seg til gutter. Til de mindre dukkene kan det være gøy med dukkehus , og hos oss finner du dukkehus i Lundby, Barbie,.


Klassisk stort dukkehus i treverk fra LeToyVan. Lekehuset har etasjer og mange rom. Familierollespill innenfor de tre.


Rosamalt stort dukkehus i solid treverk med fin dekor, med to etasjer og loft.

Sprell har stort utvalg av dukkerhus og tilbehør. Gled din lille jente med et flott og billig dukkehus i tre. Hos BR finner du alltid et stort utvalg fra populære merker!


Kjøp i dag – vi matcher alltid laveste priser. Vakkert dukkehus fra Le Toy Van! Nydelige og detaljert dukkehus over plan med innvendige trapper og vinduer som kan åpnes.


Forsiden og taket kan også åpnes. Eksklusive kvalitets dukkehus i tre. Stort dukkehus i tre med møbler. Flotte for rollespill leker for jenter. Settet inneholder ba kjøkken, stue og soverom.


Her får dukkene dine et hus av ypperste kvalitet! Finn beste pris på Rubrikk. Med store åpninger slik at flere barn kan leke samtidig. Vil du bygge ut, kan dukkehus.


Et eksklusivt hus til Barbie og bestevennene hennes! Et lite dukkehus i tre fra Voilà.

Det følger med møbler til en stue, en spisestue, ett kjøkken, to soverom, ett bad og en takterrasse. Hva er vel julen uten leketøy og kosedyr til de minste? Du trenger ikke kjøpe et dukkehus , hverken dyrt eller billig.


Vi viser deg hvordan du lager et unikt dukkehus til barna. Ragnhild har et tre i stua. Flott trehus for dukkefamilien å flytte inn i. Rommene er lett tilgjengelig fra flere kanter, slik at flere barn kan leke sammen.


Flott miljøvennligt dukkehus i tre med flere etasjer. Boring i tre er mer krevende enn det kan se ut ved første øyekast. Her lærer du hva det kommer an på ved skruing og boring. Fairy Tale dukkehus fra EverEarth Morsomt og søtt dukkehus for feer, i god kvalitet, til de små. Taket kan løftes av og døren kan.


Når barnet blir større, kan dukkehuset brukes som. Lundby er et svensk selskap som produserer flotte dukkehus i tre og detaljerte møbler i ulike stiler og design. Her hos oss finner du et bredt utvalg av fantastiske. Dører og vinduer kan åpnes og lukkes.


Her finner du dukker og dukkemøbler til dukkehus i tre. Huset har tre etasjer, hvor den øverste har loftpreg. Treleker og tremøbler til lekehus fra Image Toys. Fantastiske lekemuligheter med dukkehusene og det skjønne tilbehøret i bærekraftig og 1 miljøvennlig tre fra PlanToys.


Forhandles kun i utvalgte spesialbutikker. Og begge jentene ELSKER det. Hos oss finner du flere forskjellige modeller av dukkehus. Blant annet kan du velge mellom dukkehus i tre eller elektrisk dukkeskap. Barbie Chelsea tre - dukkehus Få inspirasjon til fantasi og moro med dette Barbie Chelsea trehuset.


Dette sjarmerende trehuset har enhuske og et hundehus til Chelsea. Barn kan ha glede av å leke med et dukkehus i mange timer. Og du vil synes det er morsomt å bygge et dukkehus av tre akkurat slik du vil ha det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg