mandag 27. mars 2017

Trebeskyttelse

Norges største produsent av møbler for byer, parker og offentlige uterom. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Forleng livet på treverket ditt med trebeskyttelse. Vi gir deg tips og veiledning til hvordan og når du skal gi treet trebeskyttelse. Miljøsertifisert overflatebehandlings- og vedlikeholdssystem for trevirke OrganoWood har utviklet tre produkter som i fellesskap skaper et komplett.

Heldekkende trebeskyttelse til utendørs bruk sikrer at treverket holder i mange år med omskiftelig vær. Se vårt store sortiment her. Trebeskyttelse er ikke bare til pynt – det forlenger treets levetid betydelig! Her viser vi hvilke typer trebeskyttelse som finnes, og hvordan du bruker dem.


Utendørs trekonstruksjoner må beskyttes mot vær og vind. God konstruktiv trebeskyttelse kjennetegnes av god design, rett materialvalg og nøyaktig detaljutforming. Beskrivelse: Oljebasert, dekkende trebeskyttelse , som fremhever treets struktur og dekker åretegningene.


Gir en flott halvmatt overflate og beskytter treet mot. Terrassen ved Qvarsebos hus har fått en sølvgrå, fløyelsmyk overflate takket være behandlingen med SiOO:X trebeskyttelse.

Den lyse, vakre glansen er veldig populær. Anvisningen om trebeskyttelse er revidert for å få med de siste anbefalingene og kravene til midler, metoder og bruksområder for behandlet tre. SIOOX TREBESKYTTELSE PREMIUM TERRASSE 5L - TRINN Alt trevirke utendørs må behandles for å stå imot vær og vind. Ofte brukes det terrasseolje, terrassebeis. Gir en glatt, sølvgrå overflate med lang holdbarhet!


Grått sinkdekke Til våren skal broen få et metalldekke av sink, som skal beskytte broen mot regn og fuktighet. Vår unike Fireguard-impregnering gir muligheter til å bruke treverk der det stilles høye brannkrav. Dette gjelder innvendig panel og. Værforholdene har stor innvirkning på trebeskyttelsens dekkeevne og holdbarhet. Sommer er høysesong for trebeskyttelse.


Den beste perioden å påføre. Finn den rette trebeskyttelse. Gode idéer Prøv fargen på veggen din. Slik gjør du Sett opp tapet - enkelt og raskt.


Forsker tester nå ut en ny, miljøvennlig metode for trebeskyttelse. Den innebærer ingen bruk av kjemikalier, og skal være helt ufarlig for mennesker og. Denne anvisningen gir oversikt over ulike metoder som brukes i Norge for å forlenge levetiden til trevirke ved å beskytte det mot sopp. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Da kan TREBITT-produktene.

Gjør et søk sortert etter produktserie eller bla gjennom kategoriene. Lindberg har et stort utvalg av utstyr, tilbehør og maskiner til jordbruk og privat bruk. Bestill online i dag og få en rask, billig og god løsning direkte hjem. Effektiv vannbassert trebeskyttelse som består av silisiummineraler og naturlige vekststoffer. Det er en økende interesse for tre og tre-baserte produkter i boliger og offentlige bygg.


De fleste nye offentlige bygg i tre er konstruert i massivtre og har god. Tretjære - ekte furu tjære. Originale produkter til original trebeskyttelse. Leveres helt til adressen din - lett og problemfritt. GORI Vannbasert Tregrunning.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Nola Industrier AB: Solbenk produktbeskrivelse i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og produsenter. En unik beis for utvendig trebeskyttelse. Finishen er helmatt og uten glansrefleksjoner. Gir et urnorsk, røft, velstelt og vakker uttrykk. Kjemisk trebeskyttelse mot sopp.


Svanemerket trebeskyttelse. Skal du male hytte eller hus i sommer, bør du male med noe som er svanemerket, anbefaler malingsprodusenten Flügger. Evans - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og. Tyrilin Tjærebeis er en transparent utendørs trebeskyttelse av høy kvalitet, som gir treverket en særegen lød og et eksklusivt utseende.


Bruk ekte tjære til beskyttelse av treet, så fremsår treet flott og rustik. Tjære er den originale trebeskyttelse som også Riksantikvaren anbefaler. Olje- og tjæreprodukter nøye tilpasset ulike bruksområder innen trebehandling og trebeskyttelse.


Til utvendig bruk har de solide produkter som tjærebeis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg