fredag 11. august 2017

Amerikansk eik

Fint treslag å bearbeide maskinelt. Forboring ved skruing etc. Amerikansk hvit eik egner seg utmerket til forskjellige. Et bredt utvalg av elegante tregulv fra 1-stav til 3-stav forsterket med lasurer i naturlige farger. Det brede og varierte utvalget.


Norm sofabord i massiv og finert amerikansk vill eik , hvitpigmentert lakk, i et rått og rustikt design.

Her får du et flott moderne sofabord med flotte detaljer i. Eikeslekten (Quercus) er en slekt i bøkefamilien. Eik har andre betydninger. Den omfatter både løvfellende og eviggrønne trær og busker med en vid utbredelse på. Ollie tilleggsplate i finer amerikansk vill eik og matt lakk, passer til Ollie spisebordet. Består av tilleggsplate.


Spisebordet kan kjøpes separat. Ollie benk i finer amerikansk vill eik og massiv bjørk.

Kvalitetsmøbler til faste lave priser, trygg og enkel netthandel med service i topp. Norm tilleggsplate i massiv, finert amerikansk vill eik , hvitpigmentert lakk. Kjøp parkett Tarkett Shade billigst på gulvdeal. Finn beste pris på Rubrikk.


Produsert i amerikansk eik. Feielist i lakkert eik i dimensjon 09x021mm. Feilist benyttes som list inntil dørterskel eller utenpå eksisterende gulvlist. Få en oversikt over våre tresorter og OSMO-farger i eik , valnøtt, bambus, kirsebær med mer.


Se flere bilder på denne siden. Praktfullt vinlagringsskap fra mQuvée produsert i svart heltre ( amerikansk eik ) med skap, en avlastningsflate og glassoppheng i toppen. Unn deg selv et skikkelig kvalitetstregulv!


Nordwik-fjøla ligger der den ligger. Bygget av fineste endeved med fibrer som til eksklusive. Den kan også behandles med ulike oljepigmenter for å tilpasse overflaten til ditt.


Se vårt utvalg heltre benkeplater i ulike tresorter som eik , ask, valnøtt og bambus, med ulike overflatebehandlinger. Ditt søk på amerikansk eik vestre ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. FOTO: PRIVAT Bordet i amerikansk eik er laget av en møbelsnekker i Virginia, USA.

Eieren vil gjerne friske det opp i en mindre gul. Laminatgulv kombinerer funksjonalitet med det beste innen design og teknikk. Våre moderne laminatgulv er enkle å legge samtidig som de tåler hard slitasje i. Tradisjonelt og naturlig kombineres med tøft og moderne i våre flotte Oakman bord! Bordet har et moderne understell i rustfri stål og en solid og tradisjonell.


Sherryeddik er en gourmet vineddik laget av sherry. Vi fører benkeplater i heltre. Her finner du de fleste tresorter som bl. Flott svart vinlagringsskap fra mQuvée i heltre ( amerikansk eik ), utmerket til vinentusiasten som leter etter noe unikt. Dette vinlagringsskapet gir deg muligheten.


Innvendig lakkert feielist utført i amerikansk eik. Like profiler kan finnes for både tak-, karm- og gulvlister. Praktisk og romslig skuff som ruller på skinner fra BLUM.


Bein er laget av en pulverlakkert metallstang. TEKNISK BESKRIVELSE AMERIKANSKE GULVBORD I MASSIV EIK OG ASK Spesifikasjon. Gulvene har not og fjær på alle sider.


Trespiler i amerikansk hvit eik. Sammensatt i seksjoner i hensiktsmessig størrelse for transport og montering. UTVIKLE - PROSJEKTERE - KONSTRUERE.


Råmaterialet er eik (øverst t.v.), norsk furu (nederst t.v.), amerikansk furu (stort bilde), importert lerk (øverst), gran (nederst) og amerikansk eik. Denne fleksible løsningen kan tilpasses enhver stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg