torsdag 10. august 2017

Betongskruer

Her finner du betongskruer og lettbetongskruer. De brukes direkte i materialer som betong, lettbetong, murstein og leca uten behov for plugg. Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Hilti kommer med tredje generasjons HUSbetongskruer , som er den første betongskruen med godkjenninger til gjenbruk og justeringer.

Sormat betongskrue øye HMS-R 6x(Opt 1). Betongskruer Festeskrue til Combisafe sikring. Kjøp skruer, festemateriell, belag, festemidler og håndverktøy online. Din nettbutikk for byggevarer og håndverktøy.


SFS intec lanserer to smarte og sterkere innfestningsystemer for montasje til betong. Vi gjør oppmerksom på at verdiene kun gjelder skruer fra denne produsent. Ved andre produsenter av betongskruer gjelder andre verdier.


Søkeresultatene fortsetter under annonsen.

Betong skrue med senket hode er beregnet for rask og enkel forankring i betong, tegl og hulltegl. Spesialherdede betongskruer fra Essve. Kan skrus direkte inn i et forborret hull uten anvendelse av. Den kraftige betongskruen for topp monteringskomfort. Kesternich testet og godkjent.


Utviklet til forankring av bygningsdetaljer til betong. Utformingen av de patenterte sagtannede gjengene gjør at innskruingsmomentet bare blir ubetydelig høyere enn. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Selvskjærende betongskruer for gjennomstikks- og planmontasje med høy. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Vår nettside bruker cookies slik at du kan plassere ordre og vi kan utføre bedre service for deg. Vi bruker cookies hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering. Bildet: SFS intecs betongskruer passer for konstruksjoner som montasje av fasader, konsoler for innfesting av prefabrikerte tak og veggelementer, montering av. XL-BYGG Asker Trelast er et komplett byggevarehus med blant annet trelast og andre byggevarer, og jernvarer.


ESSVE Øye betongskrue er beregnet for rask og enkel forankring i betong, tegl og hulldekkelement. BETONGSKRUE Guardian CS 6.

Selvgjengende betongskruer med 6-kanthode, beregnet for gjennomstikks-montasje. Krever lite hulldiameter, ingen foreskrevet tildragningsmoment. Sikrer hurtig, enkel og ekspansjonsfri montering uten bruk av plugg. Hilti kommer nå med tredje generasjons HUSbetongskruer , som er den første betongskruen med godkjenninger til gjenbruk og justeringer.


En av fordelene med å bo i trehus, eller i hus med panel på vegger og i tak, er at det er enkelt å feste både lamper, hyller og bilder med enkle midler. Finn din Würth butikk Würth Norge AS har butikker over hele Norge. Flere er under planlegging. Med butikkene og våre 3Würth-selgere ønsker vi å være. Momentinnstillingene og gir 7 1og 2Nm.


Forsenket hode, med riller på undersiden, FFS. Ved montering anbefales slagskrutrekker. Se monteringsanvisning nedenfor. For innfestning av legtene vil jeg anbefale deg betongskruer , da borrer du bare igjennom lektene og rett i betongen, da kan du skru betongskruen rett i betongen,.


Fin til takplater, justering av dører, betongskruer , store treskruer. Med drill må du presse hardt for ikke å glippe, spesielt på lengre skruer. Vi dekker økonomiske tap i forbindelse med ID-tyveri med inntil kr 200.


Jeg har brukt noen pakker med betongskruer. Det må være perfekt til deres bruk. Sett opp lekt, bor gjennom lekt og inn i mur, bor ferdig i mur om boret var for. Hvorfor ikke følge oss på facebook?


M10-M1 betongskruer og ekspansjonsanker. Her vil du finne oppdaterte og aktuelle tips og nyheter. Sekskant, Pan, Skivehode, Øyebolt og for gjengestag. Obs BYGG er til for forbrukerne.


Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg