torsdag 28. desember 2017

Lås med fingeravtrykk

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. The document is located here. Bytt ut den tradisjonelle låsen med et adgangskontrollsystem. Vi tilbyr også fingeravtrykk lås , en ny teknologi hvor fingeravtrykket er nøkkelen til adgang.


Med en kode- og fingeravtrykkslås kan du legge inn fingeravtrykkene til de som bor i boligen og. Hvis Pixel- eller Nexus-telefonen din har fingeravtrykkssensor, kan du bruke fingeravtrykket ditt for å låse opp telefonen, godkjenne kjøp og låse opp bestemte apper. Når man nærmer seg døren, kan man på tre-fire meters avstand ta opp. Habo Tribe er en elektronisk dørlås som gjør at du ikke trenger å være redd for å miste nøklene lenger. Fungerer både som kodelås og med fingeravtrykk ! Stadig flere oppdager fordelen med biometriske låser, hvor man bruker sine unike fingeravtrykk som nøkkel.


Nå er også Bluetooth Smart på full vei inn i. Med nytt og unikt design med skyve deksel og touch tastatur. Velg mellom fingeravtrykk eller kode for enkel adgang. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Vi har testet denne typen mot flere andre. Det trengs litte grann utfresing i døren som kan gjøres med vanlig håndverktøy. Denne er veldig lik dørsystemene vi har.


Forskere fra University of California, Davis har utviklet en sensor som ikke bare skanner fingeravtrykket i dybden, men også kan registrere blodårer og. Jeg har våpenskap med nøkkel lås. Vurderer å oppgradere til våpenskap med kodelås evt fingeravtrykk.


Om få år skal man gjemme nøkkel veldig godt for at. Avansert lås med fingeravlesning. Hvis fysiske nøkler er et problem,. Det er ikke det optiske fingeravtrykket som leses,.


Med denne kan døren åpnes med fingeravtrykk , kode eller nøkkel eller det kan generes koder via en app som gir tilgang med en engangskode. Europas ledene innen fingeravtrykk leser. Politiet mener det kan ligge bevis for narkotikaomsetning på 21-åringens telefon. Men i retten fikk mannen medhold i at han ikke kan tvinges til å åpne telefonen.


Lås med fingeravtrykk

Får vite om de beste fingeravtrykk lås app alternativer der ute. Hvis du har en bærbar PC eller tastatur som er utstyrt med en biometrisk sensor som en fingeravtrykksleser, da har du muligheten til å logge på Windows konto ved. Moderne lås for ekstra trygghet og fleksibilitet - velg selv hvordan du vil åpne.


Legg fingeren på leseren, slå inn koden din eller lås opp med nøkkel. Fingeravtrykk og kodelås Tilbudspris kr. Elektronisk dørlås som åpnes ved å taste en kode, holde en brikke inntil, bruke en fjernkontroll, eller rett og slett åpne med mobilen. ID Lock er en smart, elektronisk dørlås for ettermontering. Lås opp med PIN eller RFID-brikke, og bli nøkkelfri!


Knytt låsen til smarthuset med Z-Wave. Finn Easy Access Easyfinger Test. Låsmaterialet er 3rustfritt stål med god slagfasthet og hardhet,.


Hole Lås gratulerer Ingunn med ny fingeravtrykklås Hole Gruppen. Låsen kan lagre opptil fingeravtrykk og koder med inntil siffer. Biometri som fingeravtrykk og irisskanning kommer temmelig sikkert.


De liker heller ikke at dette er en lås med skikkelig hakereile som kobler døra. Du kan scanne inn flere avtrykk per person, legge til og ta bort, når du behøver. Det er aldri blitt oppdaget to personer med like fingeravtrykk ,. Beskytt ditt digitale liv med øynene eller fingeravtrykk.


Velg den løsningen som passer deg best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg