onsdag 27. desember 2017

Lyst parkettgulv

På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Trenger du aluminiumslister? Med litt tålmodighet og arbeidsvilje kommer resultatet til å bli veldig bra.


Et lyst parkettgulv med sandaktige undertoner og med en nydelig finish.

Parkett, Laminat og vinylgulv! Levering til hele fastlandet! Lys parkett er svært populært blant nordmenn og er den fargekategorien som selger mest i Norge.


Disse gulvene gir god romfølelse og et moderne uttrykk. Det øverste laget i et vanlig parkettgulv – såkalt lamellparkett – er produsert av tre. Alle” kan legge et parkettgulv i stua i løpet av en dag eller en helg,. Med et lyst gulv er det enklere å velge farger i interiøret.


Mørke parkettgulv selges nå i bøtter og spann.

Disse har heldigvis tatt over for merbauen som vi bannlyser og nekter å selge uansett mengde og forespørsel på. Plankegulv i lys og slitesterk ask med en hvitlakkert, glatt og vakker overflate. Lyst og mørkt: Kombinasjonen mørkt gulv og lyst interiør fungerer ofte utmerket sammen, som her, hvor man har brukt parketten Charcoal. Ulike typer gulv til høy kvalitet. Nå opptil rabatt og fri frakt!


Spesielle bredder eller lengder? I vårt showroom i Bygdøy Allé, Oslo har vi utstilt over 1forskjellige parkettgulv , mange av dem i store prøver slik at du får et godt inntrykk av gulvet. Lyse parkettgulv er populære i Norge og mange ser etter gulv med en gråhvit fargetone.


I denne fargekategorien finnes det både hvitmattlakkede og hvitoljede. Overflaten på parkettgulvet er børstet, hvilket efterlater gulvet med et veldig. Rustikk parkettgulv i Eik behandlet med olje. Gulvet er retro børstet så det ser ut som om gulvet har blitt brukt i mange år. Lyst på parkettgulv på soverommet?


Hvis du ikke har lagt gulv tidligere, er soverommet et fint førstegangsprosjekt. Slik klikker du deg nytt gulv! Hvilke muligheter har vi forhold til et parkettgulv av bøk med en tykkelse på 7mm?

Alle våre gulv er godt håndverk og passer for oss skandinaver og vårt lidenskapelige forhold til. Det er vel for tynt for å slipes, men er d. Variasjonen i overflater, struktur og fargenyanser er svært stor. Forvirrende stor mener noen, mens mange synes det er helt topp. Men når gulvet er blitt slitt og har fått riper og hakk etter mange års bruk,.


Flotte laminatgulv med 35. PRISGARANTI på all PARKETT. Enorme innkjøp gir lavere parkett pris. Salg av parkett, laminat og korkvinyl. Norges største nettbutikk på parkettgulv.


Opptil - rabatt på utvalgt gulv. Rask levering i hele Norge. Felles for et oljet og et lakket parkettgulv er at disse gulvene først og fremst skal rengjøres med tørre rengjøringsmetoder, slik som støvsuging og tørrmopping.


Lys parkett - Proff parkett AS leverer lys parkett i mange varianter til privat og bedriftsmarkedet i hele Norge. Vi fant fort ut at dette ville bli kostbart og tidkrevende og liksom litt unødvendig når vi tross alt har et parkettgulv som. Liker du at gulvet utvikler sjel og vokser i takt med både deg og huset – da har du truffet blink med parkettgulv.


Tok en titt på den pigmenterte hardvoksoljen, men tror kanskje resultatet der ikke blir så lyst som jeg ønsker. Skulle vi lagt ny parkett ville. Eik Randvika er et lyst parkettgulv med en delikat gråhvit farge som gir et lyst innemiljø og en god romfølelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg