mandag 23. april 2018

Dørskilt i akryl

Design dit helt eget navneskilt og hils på gjestene. Fotobok med dine egne bilder. Lag en personlig Julegave. Enkelt, lave priser, rask levering. Høy kvalitet til fornuftig pris.


Rask levering, rimelig pris. Vi har et stort utvalg dørskilt i akryl , stål og aluminium for private boliger. Skiltene leveres med års garanti og er svært enkle å montere. Veggfester og avstandsholdere følger med. Flotte og elegante dørskilt i frostet og klar akryl med pynteknotter i stål eller aluminium.


Velg form og skriv inn tekst. God kvalitet til riktig pris. Vi tilbyr dørskilt i flere forskjellige varianter. Meget brukervennlige og slitesterke stempel for profesjonell bruk.


Vi har års erfaring innen stempelproduksjon! Kr Sone 1: 6-hverdager Sone 2: 7-hverdager Sone 3: 8-hverdager Veggoppheng inkl. Skilt i akryl er mer eksklusive og passer f. Hos oss finner du alt fra klassiske dørskilt til stilrene markeringsskilt i. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Vår nettbutikk har et stort utvalg dørskilt , skilt og dekor. Finn de beste prisene på nettet. Alle våre dørskilt har års garanti mot rust og falming av tekst. Akryl passer derfor ekstra godt til makro- og nærbilder. Pris uten veggfester 19- Pris med veggfester 34-.


Dørskilt i akryl

Lyst på et helt spesielt og unikt dørskilt , det finner du garantert her. Dørskiltet har en integrert ringeknapp fra Honeywell. De er perfekt for dere som hyppig.


Et rått og eksklusivt produkt som ikke falmer og er vannfast, perfekt til å ha ved inngangsdøren! Beste Priser Med Handlesmart! Eksklusivt dørskilt i akryl med stålfarget bakplate. Teksten er gravert på baksiden og ilagt farge på teksten.


Dørskilt i akryl

Akrylskilt er en stilren og elegant skiltløsning som fremhever budskapet på en god og rimelig måte. Akryl er et spennende materiale til bruk som skilt. I utgangspunktet er akrylen klart som glass, og med sin spesielle egenskap kan den maskineres, freses og poleres.


Skilt med mm akrylglass, blankpolerte kanter. Leveres med skruer og avstandsbolter. Sølvfarget hjerteformet dørskilt i blank akryl med avstandsstykker i stål Pris 69- inkl frakt og MVA. Størrelse på skiltet H:195mm B:190mm.


Dørskilt i akryl

Et dørskilt fungerer som en første innbydende hilsen til besøkende, uansett om det er til et privat hjem, en butikk eller en bedrift. Vi produserer eksklusive dørskilt i pleksiglass i mange varianter. Moderne og billige dørskilt med og uten bilde. Skiltene produseres i akryl med avstands stykker i rustfritt stål. Kortshop produserer trykksaker til bryllup, barnedåp, fest, konfirmasjon og jul.


Produkter som invitasjon, takkekort, bordkort, festprogram, dørskilt , julekort. Meget pene dørskilt i akryl uten bakplate, med bakplate i børstet stål eller eloksert aluminium. This Pin was discovered by Ronny Steine.


Dørskilt i akryl

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Elegant dørskilt laget i akryl. Trykket med ditt budskap og din identitet.


Runde eller firkantede hjørner etter ønske. Søvfarget hjerteformet dørskilt i blank akryl og stål. Enkel montering og ingen synlige skruer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg