onsdag 11. april 2018

Gabbeh tepper

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Rask levering og gode priser! Ta gjerne kontakt med brukerstøtte hvis du ikke finner det du er ute etter. Den tykke luggen gjør at teppene er ekstra myke og behagelige å gå på. Perser Gabbehs blir håndknyttet i. Gabbeh-tepper lages av Gashgai- og Lori-nomader i Fars-provinsen, rundt Shiraz.


Tykkere enn andre persiske tepper. Fri frakt och retur på handvävda Turkiska mattor från Trendcarpet! Stort utbud dagars full returrätt Betala i efterskott Snabba leveranser. Gulvtepper, vegg til vegg tepper , gulvbelegg, teppefliser, løpere, trappetepper. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål.


Høy kvalitet og lave priser! Sarough eller Saruk er tepper som er vevet i byen med samme navn i Iran. Online butikk for moderne tepper og orientale tepper.


Gabbeh tepper

Topp utvalg og kvalitet, meget fordelsaktig. This particularly distinctive naive. Den opprinnelige betydningen av ordet gabbeh.


De allierte seg med Abbas Aayahi for å revitalisere det tradisjonelle håndverket og starte produksjon av nye tepper. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok.


Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Oppdag trendy teppe i skandinavisk design hos Roomher. Tepper - Alltid mange varianter. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Utviklet av Gashgai-nomadene i området omkring Shiraz.


Mønstrene er forholdsvis enkle med store flater i farger med. Disse teppene er forholdsvis en mer moderne type tepper utviklet i gashgai områdene. De er kjent som meget tykke og tunge tepper med høy luv.


Knytting av gabbeh-tepper i en landsby. Hodebekledningen til iranske utstillingsdukker tjener som politisk barometer. Lik pris i butikk og på nett! Fordi teppene har mindre mønster og knutetetthet enn mange andre persiske tepper ,. Gabbeh -teppene er en forholdsmessig ny type.


Vi er så heldig å kunne vise et knippe av våre Blue Mosque tepper i flotte omgivelser av design og stilsikkerhet hos to. The best assortment of handmade quality carpets and rugs at the lowest price. Kjøp tepper med valgfrie mål.


Gabbeh tepper

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Vi har også vært leverandører til mange. De smale stripene i varme og behagelige farger gjør at teppet gir et smakfullt inntrykk, samt at det gir en.


Vi håndplukker teppene våres med høye krav. Blant annet ser man sjelden et teppe uten border – noe som ytterst sjelden er å se i berbernes tepper. Nomadenes gabbeh kommer nærmest i uttrykk,. Bidjar teppene er av svært høy klasse, og kalles av og til for Persias jernteppe på grunn av sin ekstreme levetid og slitesterk-het. Godt gjort Ghashghai tepper er attraktive og holdbare.


Det bedste udvalg af håndlavede kvalitetstæpper til de laveste priser. Kom i gang med budgivning eller salg på Catas Persiske tepper auksjon. Fargerike vintage tepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg