tirsdag 20. november 2018

Dekkmerking alder

Utstyr for dekkhoteller - dekkmerking med etikketter, poser mm. Merkene du bør sjekke om du kjører lite. DEKKMERKING : Kjører du lite, kan dekkene se bra ut, selv om de strengt tatt er utgått på dato. Mer om dekk og alder finner du her.


EU-merking letter dekkvalget. EU- dekkmerking Svevestøv. Denne merkingen gjør det enkelt å kontrollere dekkets produksjonssted og alder. Les denne artikkelen om dekkmerking.


Hva betyr merking av dekkene. Dekk har forskjellige tall og bokstavkombinasjoner som forteller om dekkets størrelse og egenskaper. Her er en liten forklaring på hva de forskjellige.


Dekket har altså en levetid som ikke bare er begrenset av slitasje, men også av dekkets alder. Derfor kan dekkene dine altså gå ut på dato. Som en tommelfingerregel bør ett dekk ikke være mer enn maksimum år gammelt. Alder på dekk og DOT kode.


Rett og slett fordi gummi er ferskvare Så om du. Piggdekk eller piggfrie dekk? Haukenes mener at dette med at dekk går ut på dato er en myte.


Dekkmerking : Vel prosent vet ikke hva det står her. SJEKK DEKK: Både alder , men ikke minst mønsterdybde er viktig å sjekke på dekket. Ny dekkmerking stemmer dårlig på norske veier. Ekstremt billige motorsykkeldekk. Vi tilbyr deg de beste dekkene!


Uslåelige priser, portofri forsendelse innen Tysklan gunstig montering nesten overalt i Tyskland. De fire sifrene i ovalen forteller når dekket er produsert,. Jeg tror ikke på noen måte at dekkene dine er trafikkfarlige på grunn av alder ,. Video: Her kan du lære mer om dekkmerking. Vi er outlet store for hele Dekkkjeden. Dette betyr at vi samler dekk og felger, som ikke har blitt solgt hos andre avdelinger, og selger de nå til gi-bort pris.


Goodyear-dekk er et resultat av over 1års innovasjon og ledende teknologi, og tilbyr svært høye nivåer av ytelse og sikkerhet. Hensikten med koden er å identifisere dekket. Det er ikke krav til største tillatte alder på dekk. Størrelse, alder og lufttrykk på dekk. Er det påbudt å kjøre med vinterdekk?


Selv om selve dekket har nok mønsterdybde, kan gripeevnen svekkes grunnet hard gummi, alder eller ujevn slitasje. Er du i tvil, kontakt en dekkforhandler. For at man skal kunne sjekke alder på dekket,.


Fristen for å ta av piggdekk er første mandag etter 2. Kravet om tilstrekkelig veggrep veier. Men denne datoen er ikke absolutt. En undersøkelse viser at det man syns er viktigst når man skal kjøpe bildekk kommer helt an på alder og. De eller siste siffer forteller når dekket er produsert. Det er fortsatt en viss uenighet om dette med hvordan dekkenes egenskaper påvirkes av alder.


Undersøkelsen viser videre at kunnskapen om mønsterdybde er ganske jevnt fordelt når det kommer til alder ,. Det er dyrt å omskolere seg til sjåføryrket i voksen alder. Ja til parkeringsforbu ja til bedre bombrikkesystem…. Alt du trenger å vite om dekk.


Tips og ideer for trygg ferdsel. Innhold Den viktigste delen i bilen din er ikke motoren. Ingen sammenheng mellom alder og ulykker 12. Bobilforhandler konkurs 11. Dekkets alder kan sette en grense uavhengig av hvor slitt det er.


Første gang med bobil i Europa,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg