tirsdag 13. november 2018

Lettbetongskrue

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. For lett montasje i porøse materialer, f. Forboring eller plugg behøves ikke. Dacrometbehandlet for bedre. Med lastekapasitet på hele 2kg tar den.


Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. Lettbetongskruen kan brukes ved stendermontering av tre- og. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Noen av varene du ønsker å reservere er det tomt for på lager på valgt varehus. De kan fortsatt reserveres, men det kan ta noe lenger tid før du mottar. TFT, utendørsbruk, stk.


Heavyload lettbetongskrue er utviklet for tung montering i porøse materialer som lettbetong, Leca og Siporex. CorrSeal overflatebehandling. Den er utviklet for det nordiske klimaet og.


Kan benyttes direkte i lettbetong uten forborring. KBRM - forsenket, lett skrue for rask og enkel applikasjon i porøse basismaterialer. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben.


Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Plastpropper for utenpåliggende skruehode. Hilti plugg for feste i gipsplater o. Sormat betongskrue KBRM er laget for montering på porøse materialer som lettbetong og Leca, murstein etc.


Kan monteres uten forboring.

Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. For at din montasje skal bli så stabil som mulig er det viktig at. For betongfasade Det mest takknemlige materialet å feste bærebjelken i, er betong. Et alternativ for enkel innfesting av for eksempel trevirke, der det ikke stilles høye krav til uttrekkskapasitet.


ESSVE lettbetongskrue Heavy Load. Vår lettbetongskrue Heavy Load er et nytt og smart festemiddel som skrus rett inn i lettbetongen, uten å forbore. Klikk for større bilde Logg inn for å se pris og lagerstatus.


Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg! Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. Bygg, i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og produsenter.


SFS intec lettbetongskrue , Fig. Plastmaterialet i Iso-Tak festebrikker er av sprøytestøpt polypropylen. En lettbetongskrue kan skrus rett inn i lettbetong uten forboring, men det anbefales å bruke en borskrutrekker for å unngå overtrekking og reduksjon av skruens. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Med utgaver i året holder fagtidsskriftet Byggmesteren deg orientert om nyheter og viktige endringer for tømrerfaget, småhus og bygging med tre. Vi har butikker over hele landet. Våre 5medarbeidere står klare til å hjelpe deg og din bedrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg