tirsdag 10. september 2019

Epoxy gulvmaling

Epoxy gulvmaling

Byggprodukter for Nordisk klima. Stort sortiment, les mer her. Kjøp gulvmaling hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling , men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent.


Vannbasert epoxy er vår anbefaling i kjellere og rom i bolighus samt kontorer osv. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Gulvet er i kjeller, det er sluk på.


Sorter etter: Filtrer produkter Slett alle filtere. Bolt fast 5kg boltegysing Heydi 74- per box Kjøp. Køb direkte fra producenten. Salg af epoxy til private og erhverv. Epoxy gulvmaling fra 6kr.


Epoxy gulvmaling

Merkevarene til lave priser. Prosjekt: Gyda offshore Nyhet. Vi leverer et stort utvalg gulvsystemer til bolig, industri og bedriftsmarkedet.


Vi er totalentreprenør på gulv og gjør alt av gulvstøp, gulvavretting. Hvordan kan jeg male med epoxy. Køb god og billig epoxy maling til gulve hos maling. I tillegg er det ikke vanskelig å bruke. Det koster omkring 3kroner per.


Epoxy gulvmaling

Gulvmaling og epoxymaling til alle behov. Få profesjonelle håndverkere til å legge ditt nye gulv til markedets beste pris! Vannbasert gulvmaling som anbefales til bruk på ubehandlede og malte gulv innendørs.


Den kan brukes på alle typer tre- og betongunderlag og gir en halvmatt overflate. For å oppnå god heft bør slike flater mattes eller ripes opp. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Epoxy gulvmaling

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Hos Beckers finner du gulvmaling og gulvlakk av høy kvalitet for betong, tre og parkett. Finn riktig maling og lakk for ditt gulv hos oss.


Så er epoksy-maling også dyrere enn vanlig gulvmaling. Herdeplastbelegg leveres i et stort antall typer og varianter. De mest kjente beleggstypene bygges opp av plastene epoxy , polyuretan og acyrl,.


Ekstrem god vedheft til alle underlag. Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre. En epoxy gulvmaling tåler denne belastningen uten problem. Tidligere malte flater avfettes og mattslipes. Nystøpt eller ubehandlet gulv må først slipes eller.


Bruk vårt fargekart for epoxy gulv for å finne riktig løsning. Kontakt oss Ødegård Lakk AS Pb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg