fredag 27. september 2019

Rektangulær kledning

Hos MAXBO finner du et stort utvalg av utvending kledning som beskytter huset i årevis. Kjøp på nett eller i butikk. Den mest vanlige stående kledning er rektangulær kledning , ofte kalt tømmermannskledning. Rektangulær kledning er den vanligste stående kledningen. Kledningen monteres som over.


Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene. Det viktigste kriteriet for at et treslag skal egne seg som kledning , er at det er råtebestandig. Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine.


Dette henger som regel direkte sammen med treslagets evne til å ta. Saint-Gobain er eier av Optimera som inngår i Saint-Gobain Building Distribution. Vi leverer kledning ubehandlet, grunnet og med grunning og mellomstrøk. Om oss: Furnes Almenning holder til på Kvilheim, ca. Vi har eget sagbruk hvor vi produserer trelast med stort sett strandardlengder på meter.


Rektangulær kledning

Vi lagerfører kledning i en rekke dimensjoner og profiler. All lagerført kledning er ubehandlet, impregnert eller malt gran, men vi har også mulighet for å skaffe. Royalimpregnert kledning er etterkokt i løsemiddelfri linolje.


Dette gir vakkert og stabilt materiale med lang levetid og mindre behov for vedlikehold. Siste strøk for dekking av spikerhull og kappflater. Stadig flere velger å få kledningen levert med grunning og første strøk ferdig påført. Fabrikkmalt kledning gir mindre malearbeid på byggeplass og du blir. Holdbart, vakkert og miljøvennlig gjennominpregnert utvendig kledning av førsteklasses nordisk gran.


Kjeldstad Trelast leverer trelast og byggematerialer for alle formål. Dobbelfals rett er en kledning der begge sider er høvlet vinkelrett. Ved montering gir dette ett spor mellom bordene på mm. Denne kledningen monteres normalt. Enkle linjer og rektangulær profil, gjør denne kledningen anvendelig og allsidig.


Brukes både som over- og underligger, men brukes også. Byggtorget Holmestrand Byggtorget Holmestrand. Klassisk bred raftekledning.


Brukes som overligger på stående rektangulær kledning for en tradisjonell profil. Ofte brukt på større klassiske hus. Velkommen til kledningsspesialisten.


Gran Tre er en sag- og høvelvirksomhet med meget god kompetanse på utvendig kledning og trelast. Med sin enkelhet, samtidig som de er stilfulle, passer både rektangulær og dobbelfalset kledning på de fleste hustyper. Folkets favoritter og ekspertens anbefaling. Bergene Holm GRAN 19X1DFALS GR VIS. Den leveres både fallende og i. Norges ledende byggevarehus.


Rektangulær kledning

Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. De fleste typer rektangulær kledning kan også leveres fingerskjøtt med lim som er godkjent av Norsk Limtrekontroll for utvendig bruk. Tabellen angir hvor mange meter det går pr kvadratmeter utvendig kledning.


Første kolonne er stående rektangulær kledning med mm omlegg med lik bredde på alle. Brukes normalt til utvending kledning av husfasade. Panelbordene monteres vanligvis liggende.


Våre kledningsprodukter er kjent for stabil og god kvalitet. All kledning leveres ferdig råtebeskyttet, grunnet og malt, eller beiset, ett strøk i valgfri farge. Ultimalt kledning finnes i hele ulike standardprofiler. VYRK industribehandler alle typer utvendig kledning til hus, hytte og andre bygg.


Spar tid og penger, få et bedre resultat. Impregnert kledning passer spesielt godt i tøffe klimaer med mye regn og vind. Skråskåret kledning (Weatherboard) BB 107.


Rektangulær kledning

Grunning og mellomstrøk i hele NCS fargespekteret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg