tirsdag 14. januar 2020

Laftet tømmer

Tømmer og stokktverrsnitt. Geilo Laft bygger fjellhytter i utsøkt kvalitet. Velg mellom standard og skreddersøm hytter. Vi bygger i store deler av Sør-Norge.


I vår integrerte virksomhet har vi full kontroll over alle deler av leveransen - fra utvelgelse av tømmer til nøkkelferdig bygg.

For å kunne holde på kontinuerlig, må vi til en hver tid ha nok tømmer til tre års laftevirksomhet,. Hytter og hus i laftet tømmer. Se hvor fint det blir når du beiser tømmerveggene.


Her er tips til utvendig behandling av laftet tømmer. Beis med Jotun TREBITT Oljebeis. Ferdig laftet stavlaft-ramme med kraftige dimensjoner. Samme anneks, som snekkerferdig bygg.

Tips en venn om denne annonsen. En laftet konstruksjon passer perfekt in i naturen og skaper en. Er det dyrt å bygge i laft? Men, hvor dyrt - eller hvor.


Vi leverer kvalitetstømmer fra Øst Telemark til laft og restaurering. Bygger tun av helårshus i laftet tømmer. Rakkestad må man lete lenge etter på Østlandet. Et sunt inneklima Hvorfor er mennesker som bor i laftet hus friskere enn andre? En laftevegg absorberer fuktighet og avgir fuktighet til rommet.


En modell fra en hyttekatalog er. Under oppføring stor stavlaft hytte på fantastisk utsiktstomt på Geilo. Våre lafte og element hus og hytter representerer moderne konstruksjoner og design trender for tømmer hus og hytter av høyeste kvalitet. Jeg har en laftet tømmerhytte på fjellet.


Forrige eier hadde tettet alle sprekker med fugemasse og beiset over med tjærebeis. Nå har vi fått litt råteskader på.

De fleste kjente hyttedestinasjoner i. Stavlafte anneks, laftet anneks. Vår bedrift produserer laftede og stavlaftede annekser, badstuer og grillhytter. Bygging av stabbur og gapahuk i laftet tømmer. Latlaft log cabins – produsert av våre mestere kombinerer lange tradisjoner med bruk av moderne håndverktøy og fremragende kvalitetsstandarder.


Lafting fra de som kan det. Denne laftede boden leveres med ferdigkappede takåser, uisolert dobbeldør (1x 1cm), et lite vindu i pleksiglass (x cm) og mm rupanelgulv. Finn beste pris på Rubrikk.


Vi har nå Laftet anneks selges innen torget. Laft, lafteverk, veggkonstruksjon av liggende tømmer , der stokkene legges med rot- og toppenden vekselvis til hver sin side og holdes på plass ved sammenføyning i. Komplett byggesett for flott anneks, hytte i førsteklasses, 70mm tømmer. Gjennomgående laftestrammere, glidelister i dør- og vindusåpninger.


Velkomstbygg på EKT - Langedrag, fjellgård og leirskole ved Tunhovdfjorden. Dette handler om håndlaftet tømmer , vin. Nei, dette er ikke farlig, gliper i laftet kan du få både på gamle og nye laftehytter. Maskin laftet tømmer hytter.


Hvis du drømmer om et anneks i hagen har vi ferdig byggesett til laftet anneks - et anneks med høy kvalitet til en rimelig pris. Bestill byggesettet, få det levert. Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks? Her har vi laftet et lite pumpehus for en vannpumpe lokalisert ved elvebredden. Medhogglaft med rundtømmer og med kantet tømmer.


BEHANDLING: I de siste årene har det igjen blitt mer og mer vanlig med hus og hytter av laftet tømmer. Dette medfører at vi hos Jotun mottar mange henvendelser om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg