onsdag 22. januar 2020

Tepperensemaskin

Flekker på teppet, bilinteriøret eller sofaen? Maskin med sprayfunksjon som først løser opp smusset og deretter suger opp væsken. Grundlig fjerning av fett. Utleie møbel- og tepperensemaskin.


Vi leier ut Kärcher proffe rengjøringsmaskiner til private brukere (husholdning) og bedrifter. Kraftig tepperensemaskin med stor kapasitet for tepper, møbler og tekstiler.

Inkluderer gulvmunnstykke, rør og dobbel slange. Våre rensemaskiner for møbler og tepper er grundige og økonomiske i bruk, leverer topp ytelse og har mange bruksmuligheter. Du kan rengjøre vegg-til-vegg-tepper, møbler og bilseter helt inn til. Døgnpris: Kr 27- Helgepris: Kr 45-Maskinene er meget enkle i bruk.


Vi gir deg nødvendig veiledning. Maskinen er også velegnet for å rense møbler, seter i bil. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang.


Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere. Ta kontakt med vårt kundesenter.

Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Vi kan bringe og hente i hele Trøndelag om det skulle være nødvendig. Søk etter tepperensemaskin på Kelkoo. Sammenlign tilbud på tepperensemaskin fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Her finner du prislisten til Tepperent AS med priser på rens av syntetiske tepper, tepper av bomull og persiske håndknyttede tepper. Rupes, GTechniq, Auto Finesse og Menzerna. Visjon: Vår visjon er å skape verdier – for kunder, leverandører, medarbeidere og eiere.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Får du ikke bestilt dette produktet?


Lei en tepperensemaskin for å rengjøre teppet. Da blir teppet rengjort liggende på gulvet, og beholder sin fasong og sitt utseende. En gylden regel er at teppet. Spesifikasjoner: Pumpekraft W Pumpetrykk bar Tankvolum liter Vannbeholder på liter Funksjoner.


Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg! Hos oss kan du leie tepperenser.


Kompakt rensemaskin med spray- og oppsugingsfunksjon, for små og mellomstore flater som tepper og møbler.

Du sparer fort mange tusen kroner på å rense tepper og møbler selv. Det er enkelt og du slipper å kjøre det som skal renses til Tepperent i Paradiskrysset. Vi pleide å ha noe sitrondråper (tror jeg?) fra helsekost som vi blandet med hudkrem og smurte på babyene. Myggen liker vist ikke lukta.


Ny på forumet, så beklager om jeg stiller åpenbare spørsmål. Finn beste pris på Rubrikk. I fjor vinter leide jeg en tepperenser og. Ved rensing av møbler må eget møbelmunnstykke brukes.


Effektiv tepperenser for rensing av tepper eller møbler. Rensemiddel selges som rekvisita. Spesialist på tepperens og tradisjonell vasking av alle typer tepper.


Full gjennomvasking av håndknyttede tepper. Avansert flekkfjerning og luktfjerning. Vi er også tilgjengelig i hele Norge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg