mandag 25. april 2016

Garasje maxbo

Vi bygger din drømmegarasje tilpasset din tomt og bolig! Over år med fornøyde kunder. MAXBO har alt du trenger for å sette opp en garasje : garasjeboder og garasjeporter. Kjøp på nett eller i butikk. I denne filmen bygger vi en MAXBO - garasje fra A til Å. Filmen er delt inn i ulike kapitler.


I tillegg til å vise hvordan man bygger en hel garasje så kommer vi med. Enkelgarasje som leveres i elementer for rask oppføring. Pakken inneholder alt du trenger fra ringmur og opp til tak.


Garasjen Bonna er beregnet for én bil, og. Går du med tanker om å kjøpe garasje ? Det er mange valg å ta når du skal bygge ny garasje. Skal du ha enkel eller dobbelgarasje?


Hos MAXBO finner du byggevarer til ditt byggeprosjekt: sement, mørtel, mur med mer. Startpakken Elfa Utility Large kan enkelt kombineres med systeminnredning og bygges ut etter behov. Isolert hvit garasjeport i stål med speilmønster.


Leveres med forhåndsmontert torsjonsfjær bak. Følgende mål må sjekkes nøye. Vi tar forbehold om oppdaterte priser på siden. Ved uoverensstemmelser er det pris iht. Kontakt kundeservice på tlf.


Zarges Eurobox i aluminium er beregnet for deg som vil ha en solid innpakning til en rimeligere pris. Den er noe enklere, lettere og rimeligere enn K 470-serien, men. Stanley sortimentsboks med oppbevaringsskuffer.


Perfekt til oppbevaring av verktøytilbehør og småting. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Under finner du mer informasjon om våre dobbelgarasjer. Arbeidsbenk som kan brukes som verktøystativ, arbeidsbenk og sagkrakk. Kraftig stålkonstruksjon gjør at den tåler belastning opptil 2kg og den er sammenleggbar.


Praktisk og lettmontert stålreol i høy kvalitet. Monteres uten bruk av verktøy. I våre butikker møter du fagfolk. Spør oss om råd når du velger byggevarer og verktøy.


Hos oss finner du byggevarer til ditt byggeprosjekt - trelast, tak, mur. Lurer du på hvilken garasje du skal velge, hvordan den skal bygges og hva den koster å bygge? Vi hjelper deg med det du lurer på!


Garasje maxbo

En leverandør som har levert mange garasjer over flere år, vil ha opparbeidet seg en erfaring som vil komme kundene til gode. Oversikt over leverandører av garasjer og garasjeporter. Se hvilke muligheter du har når du skal bygge garasje. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter.


Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage. Bygninger som er enkle å sette sammen til det du har av biler, sykler, gressklippere, små eller store hageredskaper eller gårdsutstyr. Vi leverer både kundetilpassede garasjer og mer standardiserte garasjer.


Ikke velg en A4- garasje ! Se vårt utvalg og bli inspirert. Har du ikke et standard hus, ønsker du kanskje ikke en standard garasje ? Våre spesialgarasjer bygger på våre standardmodeller, men vi kan gjøre mange tilpasninger! Maxbo lanserer sitt garasjekonsept med tre ulike ferdiggarasjer. Planer om å sette opp en garasje ? Vi har stort utvalg av garasjer. Vi kan også skreddersy etter dine ønsker og behov.


Dobbelgarasjen passer perfekt for deg som trenger plass til to biler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg