torsdag 28. april 2016

Vanger trapp

Les mer om PERI UP Flex Utvendig trapp her. Kjøp trapp trygt, kontakt oss. En terrasse er ikke ferdig før den har fått en god trapp. Eller er det kanskje på tide å skifte ut den gamle trappen?


Her skal vi omtale tre av de vanligste.

Denne trappen snekres på tradisjonell måte med to vanger og en støttebjelke i. Det er få trapper som er mer ”svevende” enn ei vangeløs trapp. Den bæres av gelenderet slik at vanger unngås, og det blir mer åpent og. Du kan fint bygge din egen trapp og du kan spare en liten formue på å gjøre det selv. Her får du se på hvordan du trinn-for-trinn bygger trappen. Våre firkantsprosser blir nå festet til håndlister og vanger med skruer.


Dersom du har fått levert en trapp fra oss de siste 3-årene kan vi levere. Her ligger vangene an på fjellet.

Vi har et av Norges bredeste utvalg av trapper, fra den mest spektakulære designtrappen til en enkel og rimelig budsjettmodell. Få hjelp til å velge trapp her! Unike stålvanger med industriell look. Våre vanger levert med Blacksteel-overflate, har vanger tatt rett fra stålverft slik at de får unike slitasjespor og en.


Midtvange Midtvanger brukes ved ekstra brede trapper. På midtvangen kan det også plasseres et rekkverk for å få en sikker, rett trapp når man tar seg opp og ned. Har du lyst på svingtrapp, repostrapp eller rett trapp ? Her er det mange muligheter,. Eventuelt skjulte rør må påvises av kunde ettersom vanger ,. Bygg din egen trapp på 1-2-3.


Alle trappevanger er sporfrest, plugget med sporkile og. Trapper både ute og inne, alt på ett sted. Vårt fokus er trapper ute og inne. Men tar gjerne på oss oppdrag innen andre deler. En trapp er selve bærebjelken i en bolig, tenker vi.


Den er en investering i noe varig, og skal utfylle boligens stil og atmosfære. Savner du også en trapp til terrassen eller uteboden?

Dette er interiørlimte plater i høy kvalitet beregnet som vanger til trapp , men har selvfølgelig bruksområder langt utenom dette. Trappen til andre etasje hos oss har noen trinn som knirker mye, spesielt om vinteren. Det er en åpen trapp med vanger og trinn av furu. Kan lange skruer, eller noe. Hos MAXBO finner du alt til trapp : loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange.


Med skjulte vanger og tett trapp , dvs at trinnene ligger oppå vangene, så er det kun trinn og opptrinn som synes. Jeg bruker mm heltre bøk som trinn. Nordens bredeste utvalg i trapper. Se utvalget og kontakt oss her!


Deres enkle form likner på en teppe lagt på ei usynlig trapp. Mangel på vanger gjør at trappen kun består av trinn og stusstrinn. Hvilken trapp skal du velge?


Trapp med åpning mellom trinnene, altså uten stusstrinn. Det er ikke lenger et tidkrevende prosjekt å bytte ut trappen. Vi hjelper deg fra måltaking til ferdig montert trapp. Skal bruke 2xvanger og til trinn. Hvis utgangspunktet er en sliten trapp , med trinn som har synlig slitasje og preg av tidens tann, er den mest nærliggende løsningen å gi trinnene en ny.


ZACK med Z- vanger av stål. GASELL med rette stålvanger. PROFIL sidevanger av stål. S- trapp - Annet på forespørsel. Tresorter: - Eik - Ask - Bjørk. Chili 180° sving trapp med bod. Rekkverk og vanger er malt hvite.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg