tirsdag 5. april 2016

Tepperens trondheim

Vi kan bringe og hente i hele Trøndelag om det skulle være nødvendig. Her finner du Midt-Norges største utvalg av salongtepper, vegg-til-vegg tepper. Detaljert veibeskrivelse til våre lokaler i Forsøkslia. Vask og rens av alle typer tepper. Vi har avdelinger i hele Trøndelag.


Våre rensemaskiner for møbler og tepper er grundige og økonomiske i bruk, leverer topp ytelse og har mange bruksmuligheter. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere. Flekker på teppet, bilinteriøret eller sofaen?


Maskin med sprayfunksjon som først løser opp smusset og deretter suger opp væsken. Grundlig fjerning av fett. Sertifisert spesialist på møbelrens og tepperens i Bergen. For et sunt og pent innemiljø. Rens av møbler og tepper for bedrifter og private hjem.


Vi tilbyr møbelrens og tepperens for de fleste møbler og tepper. Visjon: Vår visjon er å skape. Hos oss får du varene renset flekkfrie til avtalt tid.


Periodisk vedlikehold ( tepperens ). Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Travel worry-free with GetYourGuide!


Grab top tickets with us now so you can relax and kick your feet up later. Business Insider, 28activities in over 2. Riktig renhold og vedlikehold av tepper og tekstiler øker levetiden vesentlig. Vi tar oss av tepperens og renser alle typer tekstiler. Du sparer fort mange tusen kroner på å rense tepper og møbler selv. Overmadrasstrekk enkel kr.


Vi hjelper deg med anbud på tepperens. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Sør-Trøndelag. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Spesialoppgaver krever fagfolk med spesiell kompetanse. Hos Rydd og Vask utfører vi tepperens , skuring og boning, vindusvask, nedvask. Rå tepperenser fra karcher leies ut 3pr dag.


Har stort og lite munnstykke! Renseveske må skaffes av leier! Vi er eksperter på all type renhold. Legg i handlevogn Kan ikke leveres. Vi på Egon Søndre er godt fornøyd med TK Renhold.


Trondheim vask- og renseri AS fra , Trøndelag. Jobben blir gjort, de er fleksible når det gjelder ekstra oppdrag og yter god service på kort varsel når vi. Til skumdemping ved tepperens. Flytende middel til bruk i tepperensmaskinens skittenvannstank ved våtrens av tepper. Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere.


Om ingen maskiner er ledig i perioden du ønsker å leie,. Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage. Finn beste pris på Rubrikk. På terassen eller kan det gjøres inne (på parkett altså)?


Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbu nyheter, inspirasjon og tips. Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet. Leid på maxbo til 13- for timer.


Hurtigutskillende, parafinbasert og meget hurtigvirkende middel som løser opp bl. Tepperens kommer ii tillegg til ca. Godkjent som oljeutskiller i vaskehaller.

Tepperens trondheim

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg