fredag 27. mai 2016

Dobag tepper

Finn dobag tepper hvis du ser nå. Har du planer om fornyelse til hjem, hytte, landsted eller kontor? Kom innom og ta med deg på hjemlån et teppe eller en pute – helt. I Yngve Henriksens virke som kunstner, er det ingen motsetning mellom det lokale og det internasjonale: Han skaper kunst i verdensklasse i sin hjemby Svolvær.


Temareiser til Tyrkia og Marokko.

Vi har knyttede tepper , kelimer og puter fra våre kvinneprosjekt i Tyrkia og Marokko. Galleri DOBAG , Oslo, Norway. Dobag Tyrkisk teppeprosjekt. Takket være inngående kunnskap.


Gulvtepper, vegg til vegg tepper , gulvbelegg, teppefliser, løpere, trappetepper. Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp!


Her finner du et utvalg av tepper på tilbud med opptil rabatt.

Kjøp tepper med valgfrie mål. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. DOBAG -Reiser har lang erfaring som autorisert arrangør av spesielle tematurer. DOBAG , prosjekt administrert av Marmara-universitetet i Istanbul, Tyrkia, hvor kvinner står for håndknytting av tepper i tradisjonelle mønstre og kun bruker tråd.


Se vårt sortiment av persiske og orientalske tepper. Ta gjerne kontakt, eller klikk deg inn på våre hjemmesider for mer informasjon om oss! Velg mellom mange størrelser og. Han har drevet med tepper i over år. Dekorer hjemmet ditt med Cellbes.


Oppdag trendy teppe i skandinavisk design hos Roomher. Lik pris i butikk og på nett! Uansett om du har et spørsmål om et produkt, om bestillingen din eller du bare har lyst til å si hei. Tepper - Alltid mange varianter. Vår kundeservice er klare til å. Håndknyttede tepper og kelimer av høy kvalitet fra tradisjonelle teppeland.


Vask, reparasjon og takst. De stilrene møblene i spisegruppen løftes av en minimalistisk kelim med unik.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Bestill håndlagde tepper på nett. Stort utvalg innen eldre iranske, eller persiske tepper. Vi har også et stort utvalg av nyere tepper og tepper i moderne design.


Danske Hammer Carpets produserer tepper på rull. I all hovedsak 4m bredde, men andre bredder kan lages på forespørsel. Kolleksjonen er stor og spenner fra de moderne.


Gjennom forskning har de gjenskapt tepper som knyttes i plantefarget ull i opprinnelige og. De tåler vann og tørker raskt – takket være de vaskeekte, holdbare plantefargene. Jeg var innom og tittet på. Orientalske og persiske tepper importert direkte fra Iran.


Reparasjon og vask av dine tepper. Besøk eller ring oss idag. Da Julianne og Knut flyttet inn i en helt ny villa tok de utgangspunkt i sin unike samling håndlagede og plantefargede DOBAG-tepper. Vi tilbyr vask, restaurering og tepperens av de fleste teppetyper.


Spesialist på håndvask av orientalske og persiske tepper i Oslo. Kvaliteten stod helt i stil med våre spesielle DOBAG-tepper ,. Nå er raggteppene trendy igjen. Jeg tror noe av populariteten skyldes at mange har gode barndomsminner knyttet til denne typen tepper.


Pene Kelimer fra Karavan-prosjekt i Tyrkia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg