torsdag 19. mai 2016

Gulvmaling fargekart

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Elastisk, akrylbasert betongmaling. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Ekstrem god vedheft til alle underlag.

Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. PRODUKTINFORMASJON Sigural er en luktsvak blank to-komponent epoxy maling ti innvendig bruk.


Epoxygrossitens gulvprodukter er tilgjengelig i mange farger og mønstre. Bruk vårt fargekart for epoxy gulv for å finne riktig løsning. Hos Beckers finner du gulvmaling og gulvlakk av høy kvalitet for betong, tre og parkett. Finn riktig maling og lakk for ditt gulv hos oss.


Oxan gulvmaling Skap en personlig stil med et holdbart resultat! Kjøp gulvmaling hos Obs Bygg.

Vi har merkevarene til lave priser. Skal du male gulvet er det tre hovedtyper med maling som egner seg. Vannbasert gulvmaling som anbefales til bruk på ubehandlede og malte gulv innendørs. Den kan brukes på alle typer tre- og betongunderlag og gir en halvmatt overflate. Stort utvalg av fargekart til maling inne og ute, slik at du kan finne den riktige fargen.


Se fargekart online og prøv fargevelgeren her! Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett. Se det digitale fargekartet her.


Gulvmaling til faste lave priser. Gulv og trapp utsettes for en helt annen slitasje enn vegger og tak. Hos MAXBO finner du lakk og lut som vil gi tregulvet ditt et personlig preg. Se utvalget på nett og kjøp i butikk.


Nytt fargekart med farger som passer på vegg sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt nye bruktfunn. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling , men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent. For å oppnå god heft bør slike flater mattes eller ripes opp. Tørker raskere og har mindre lukt. Slitestyrke , fargeholdbarhet er topp.


Negativt kan tørketid være, dvs litt. En 2-komponent vanntynnbar epoxymaling til innendørs bruk.

Sigural har meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet, og er uten sjenerende lukt. L, til tregulv og betong, vannbasert, UTGÅENDE. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Nå er det tid for nytt fargekart igjen – endelig!


Et stort team i Jotun, ledet an av vår energiske fargesjef, har utviklet det nye fargeuniverset. Først og fremst beregnet på betonggulv, men kan også brukes på gulv av tre eller fiberplater. Epoxy gir verdens sterkeste gulvmaling.


Dette er en smaksprøve på artikkelen i lav oppløsning. Innendørs halvblank gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv. Original gulvmaling er en vanntynbar maling som egner seg til gulv innendørs. Vi vet at mange av dere elsker.


FARGER VIST PÅ SKJERM, ER KUN VEILEDENDE ! Husk at vi kan blande omtrent alle farger i tillegg til våre standard fargekart. Brukes til maling på betong og tregulv med lettere til normal slitasje. Skal male en trapp med gulvmaling.


Har veldig gode erfaringer med JOTUN, og vil helst bruke produkter derifra. Imidlertid ser det ut til at ingen av byggesjappene. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).


En gulvmaling egner seg ikke til å dekorere me dessuten blir overflaten så hard at lakken kan få problemer med å feste seg. Men, hvor slitesterk er slik gulvmaling , og krever det noe grunnarbeide ? Skrekken må være at det begynner å flasse av etter et par år. Enten du skal kjøpe maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg