fredag 17. juni 2016

Byggmakker anneks

Anneks til rimelige priser! Over år med fornøyde kunder. Et anneks eller uthus i bindingsverk kan settes opp etter flere prinsipper. Her skal vi trinn for trinn vise hvordan et slikt lite hus kan bygges.


Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris.

Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen? Her deler vi kunnskapen vår timer i døgnet. Her finner du inspirasjon, kunnskap, guider, eksperthjelp og mye annet. Hos MAXBO finner du et godt utvalg i anneks.


Byggesett som er enkle å sette opp. Kjøp på nett eller i butikk. Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks ?

Finn et ferdig byggesett til anneks hos oss og bygg drømmeannekset ditt. Vi leverer flotte annekser til en rimelig pris. I mange størrelser og utførelser. Et anneks kan være et ekstra rom i hagen til tenåringer, men kan også være et feriehus for besøkende gjester.


Med et anneks får du nemlig et sommerhus i hagen. Klikk her for å se våre mange produkter og leveringstid. Her viser vi deg hvordan du kan sette opp et anneks etter plattformkonstruksjon. Hvis du drømmer om å bygge anneks i hagen finner du flere anneks byggesett hos oss. Flotte Element annekser til en lav pris.


Bestill i dag, og bygg annekset selv. Gedigna kvalitetsprodukter for både små og store byggprojekter. Formånliga priser både online og butikk. Produktene kan tilpasses med ekstra isolasjon og forsterket tak. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager.


Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen.

Systemhusforhandler for Lødingen, Sør-Troms og Vesterålen. Perfekt til søke ly fra solen på sommeren og utmerket til de litt kaldere høstdagene. Byggmakker sikrer deg gode tilbud. Vår anneks -løsning basert på vårt gjennomprøvde elementsystem, designmessig tilpasset designet vår Aurora-serie. Bygg anneks eller komplementhus.


Få bedre oppbevaring med en smart bod. Formgi din personlige uteplass med levegger og vindskjermer. Passer meget godt som et lite bygg på en mindre tomt eller hvis du ønsker å kjøpe et anneks til en større tomt som allerede er bebygd. Klassisk og anvennelig laftet anneks for både lagring og opphold. Smart for de som ønsker et lekehus om sommeren og lagring.


Fasader Bebygd areal 22m Bruksareal 22m Bindingsverk 4. Sommerbutikken er en stor leverandør av lysthus, gjestestuer og boder i reisverk klargjort for isolering fra Trähuset i Tyresø. Dette er solide boder som står i. En enkel og sikker måte å bygge på ! For flere typer garasje, trykk her ! Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.


Med et frittstående anneks får du bedre plass uten å utvide selve hytta. Men også en minihytte på tunet krever søkna og mange kommuner sier tvert nei. Huldra er et forholdsvis romstort anneks med mulighet for både oppholdsrom og soveplass. Det er også mulighet for bod i deler av annekset.


Alt om hytte - Norges største hytteportal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg