mandag 6. juni 2016

Farge på ytterdør

Vanskelig å velge farge på den nye inngangsdøren? Mange velger en hvit dør som ser bra ut med alt. Men å finne en annen fin farge som utfyller bygningens fasade.


Det kan være like riktig å velge en dør i en sterk, klar farge som en ytterdør som har samme farge , men i en annen nyanse, som huset. Swedoor tilbyr ytterdører av ypperste kvalitet.

La deg bli inspirert og kombiner design med funksjonalitet. Besøk våre nettsider her og finn din ytterdør. Din ytterdør forteller hvem du er. En ytterdør har i første rekke en praktisk funksjon, men praktisk kan faktisk være så mangt,.


NorDan ytterdør har flere unike detaljer som vi er alene om. Ytterdør Gilje Gaia Valgfri Farge. Hvitt, grått, svart - eller trefarget.

Hvorfor ikke sette litt farge på døren? Glem heller ikke huset: Slik velger du farge til boligen. Hvilken farge kan vi velge?


Et gyllent treverk mot en greige farge vil f. Det er ikke lett å velge farge til huset når man har hele regnbuen å velge fra, men her er noen tips og råd om fargevalg fra vår ekspert Heidi Sørensen. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Det er så vanskelig å finne en farge til ytterdørene som matcher resten av hytta!


Finn riktig farge og maling her. Fargen er svakt kulørt og vil bare så vidt bryte mot hvite detaljer. Vi har vært innom flere alternativer. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Har du tenkt på hvor mye huset ditt vil endre seg om du velger en farget ytterdør ? Sørover i Europa er det svært vanlig å la døren.


Sett farge på tilværelsen – velg farge på din dør! Nytt av året er at det er lagt inn tre detaljfarger tiltenkt mindre detaljer som ytterdør og utemøbler. Kvaliteter du bør vurdere.

Design og farge En flott ytterdør er prikken over i’en i ethvert boligprosjekt. For alle besøkende er ytterdøra det første møtet. Gå inn og finn din nye ytterdør.


Jeg har noen spørsmål ang deres farge dark teal! Gilje vanlige dørsortiment er er perfekt valg om du skal kjøpe ytterdør og ikke har spesielle krav til isoleringsevne eller støydemping. Ved å male i hvit og sort farge skaper du flotte kontraster. Nina viser deg hvordan du får dette til.


Se inspirasjonsbildene her. Har litt skrivekløe i dag:) Sit å prøva a velge farge på den tofløya ytterdøra. Huset skal malast kvitt og taket blir grått og spraglete. Det sikre valget vil være å få din dobbelte ytterdør i samme farge som vinduene.


Få tilsendt vårt nyhetsbrev. Hvordan velge riktig ytterdør ? Det er noen ting det er viktig å tenke over før du velger ny dør: 1. Med en ytterdør eller inngangsdør sender du signaler til dine besøkende om husets identitet allerede før de kommer inn i. Jeg synes grå farge på veggene i stua er veldig fin - hvilke farge har dere som ligner på bildet? Og kanskje frå skifer på peisen. Samme farge på vegger, karmer og listverk er ofte anbefalt, men ønsker man at vinduene skal fremheves, kan detaljene males i avvikende farger.


NCS - Malt valgfri NCS farge Lasur - Beisfarge: furu, teak, mahogny, hassel eller. Tips og råd i forbindelse med valg av farger til hytta. La omgivelsene være rettesnor for valg av farge. Ta hensyn til naturens farger.


Våre ytterdører leveres i to kvaliteter. Få noen nyttige til tips til hva du skal tenke på når du skal velge en ny ytterdør. På Swedoorbloggen finner du gode tips om hva du skal tenke på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg