onsdag 8. juni 2016

Magnetlås dør

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Hold nysgjerrige barn unna skapene med disse usynlige sikringene. Leveringstid til virkedager.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Magnetlås med magnethus i plast for innborring. De har holdekraft fra 1til 750kg,.

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. SmartClose leveres som en komplett dørløsning med dempere og magnetlås. Når døren er åpen er beslagene skjult, disse frigjøres først når døren lukkes.


Bevægeligt slutblik til forniklet magnetlås og kg. Se innom oss når du leter etter kroker, knotter og annet til kjøkkenet. Vi har håndtak og knotter til skuffer og skap.


Her finner du også håndtak og hengsler til.

Dørkontroller for dør RACS. Kodelåser fås i mange varianter og kan brukes til de fleste formål. Når man ønsker en kodelås på døren sin må man også tenke på at det trengs en. Velg om du vil ha insektnett som rullegardin, i fast ramme eller som plissé til dør og vindu.


Samtlige kan monteres både inn- og utvendig. Løsningen består av en magnetlås , samt diskret innfelte beslag i karm og dørblad som først frigjøres når døren lukkes. Alt du trenger av beslag, hengsler og vinkeljern kan du være sikker på å finne hos Jernia. Scanflex er Norges største produsent av innvendige heltredører. Magneter finnes i mange varianter og fasonger, de er sterke eller svake, store og små.


Noen er fine på tavler og kjøleskap, men klarer ikke holde på. Tyløs badstudører leveres med karm, solide hengsler, dørhåndtak og magnetlås. Kan monteres høyre- eller venstrehengslet.


Sperre for dobbelt dør fra Baby Dan sikrer ditt skap mot små fingre. Låsen er perfekt til sikring av dobbelt dører,. Har du en dør med krav til høy sikkerhet?


Velg ett sluttstykke som er sertifisert. Etter du har kjøpt Yale Doorman: Min Yale Doorman har sluttet å fungere, hva kommer det av? Kontroller at åpningen mellom dør og karm er maksimum mm.

En dør er ikke bare en dør. Designet på døren kan smelte inn på en diskret måte eller skille seg ut. Det dørbladet som åpner først og lukker sist på en overfalset, tofløyet dør som slår en retning. Magneto er en insektgardin beregnet for dør. Insektgardinen har et solid nett med integrert magnetlås langs hele høyden.


En kraftig magnet i bunn sørger for rask. Køb MAGNETLÅS MED SKRUER STK online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i dør - og vinduesbeslag og søm, skruer og beslag hos Harald Nyborg. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! God løsning for å komme ut fra en brann eller rømningssituasjon. Lyden av en dør som smeller hardt igjen er nok dagligdags i de fleste hjem. Om årsaken er gjennomtrekk,.


Lavt sjalusiskap av metall med solid sjalusidør av plast utstyrt med magnetlås. Nødåpner med innebygget alarmfunksjon, LED-lys og manuell tilbakestillingsfunksjon. Døren har magnetlås og er enkel å lukke.


Insektnettet er svært enkelt å installe. Dette skapet kan brukes i et. Beskytt barnet ditt mot å klemme fingre og tær i dører eller vinduer. Gå til produkt Legg i handlekurv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg