mandag 14. november 2016

Asfalt på gårdsplass

Sjekk ut asfalt på gårdsplass. Skal du asfaltere på privat grunn? Vi har laget en sjekkliste og et sett av anbefalinger for deg som skal asfaltere privat gårdsplass , oppkjørsel, stikkvei og. Mange skal sikkert gjøre noe med innkjørsel og gårdsplass - og tenker at asfalt er et godt alternativ.


Toggle navigation ByggeBolig. Det er lenge siden vi begynte å legge asfalt. I dag er vi landets ledende produsent av asfalt og våre kunder er stat,.


Om du skal asfaltere gårdsplass ,. En asfaltert gårdsplass er praktisk, enkel og slitesterk. Kontakt oss for pris og tilbud. NCC leverer asfaltprodukter som passer for alle typer gater og veier, fra de minste gangveier og opp til motorveier. Asfalt til alle bruksområder. Underlaget må være pukk i fraksjonene 0. Hvordan bestiller jeg asfaltering?


Noen enkle anbefalinger når du vurderer å bestille asfalt til din gårdsplass eller innkjørsel. Hvilken type asfalt og hvor mye du trenger hjelper vi deg med å finne ut av. Vi kan legge asfalt både på vei, fortau og parkeringsplasser. Granitt, skifer og asfalt på gårdsplass i Larvik.


Trenger du asfaltering av gårdsplass eller vei? Området som skal asfalteres er gruslagt og. Vi legger vei som er trygg å ferdes på ! Utlegging av asfalt med asfaltutlegger sikrer god homogenitet i vegdekket og gir en jevn overflatestruktur. Vi maskinlegger veier og plasser for mange.


Peab har spesialisert seg på tilvirkning og utlegging av varm, halvvarm og kald asfalt for offentlig sektor, bedrifter og private prosjekter. Dette gjelder stort sett på hovedveier og har. Vi har års erfaring inne asfaltyrket, og arbeidet.


Brukes i asfalt og på gårdsplass. Vi utfører alt innen små og store asfalteringsoppdrag, fra innkjørsler og. Som nybakt huseier, og dertil meget lavt kunnskapsnivå på enkelte hus-ting, så spør jeg: Har en passe stor gårdsplass. Det ligger ganske grov singel her nå. Vi sørger for at gammel asfalt skjæres opp og fjernes før vi opparbeider underlaget og legger ny asfalt.


Nøtterøy asfalt as, en solid og tradisjonsrik bedrift gjennom snart år med asfaltering i Vestfold. Bør bestå av 0-1 0-eller 0-avrettet grus som øverste lag. Vi tar på oss alt innen asfalt legging. Vi har nytt og oppdatert utstyr tilpasset alle typer oppdrag.


Blant annet spredebil for mindre oppdrag. Oppkjørsel eller gårdsplass. Be om et uforpliktende tilbud. Vi kommer på befaring, blir enig om hva som skal asfalteres og du får. Video av litt ulik asfaltlegging.


Terje er med på denne videoen sammen med Narve, Tommy, Erik og Øyvind. Vi er spesialisert på asfaltering. Ingen jobb er for stor eller for liten!


Det anbefales at de som vil ha asfalt i avkjørsler tar kontakt med asfaltentreprenøren før de kommer og legger asfalt i vegen. Med over års erfaring og moderne utstyr leverer vi tjenester på Haugalandet innen. John Myrvang AS har solid erfaring med oppbygging av gårdsplass. Vi henter ut all fyllmasse man trenger fra våre egne grustak og pukkverk, og vi leverer så dette.


Har du en kjedelig, grusdekket gårdsplass full av hull og sprekker? Belegningsstein er ikke bare forskjønnende for utemiljøet, det forhindrer. Noen her inne som har erfaring med det?


Lurer på hva det eventuelt vil koste å legge belegningstein i en innkjørsel som er ca 130kvm stor.

Asfalt på gårdsplass

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg