fredag 25. november 2016

Monter levegg

På grunn av teknisk vedlikehold vil monter. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører for deg. Levegg og gjerde - både nyttig og vakkert! Levegge og gjerder skjermer godt for innsyn og vin og setter i tillegg en fin ramme rundt uteplassen. Hos MAXBO finner du levegger som forhindrer sol, vin innsyn og støy.


Kjøp levegg på nett eller i butikk.

Ser du etter levegg på rull eller i tre? Det finnes mange spennende og fine modeller på markedet. Her er seks enkle og stilige alternativer. Hindre innsyn eller en lun krok?


Behagelig skjermet uteplass med veggmontert levegg. Er uteplassen din utsatt for vind og trekk som gjør det mindre hyggelig å sitte ute i lengden? Du kan fint få en levegg til å stå i en menneskealder.


Husk bare disse ti reglene når du bygger levegg , så slipper du å lage ny om 5-år.

I tillegg til å skape et hyggelig miljø, har en levegg også en praktisk funksjon. Våre levegger fås i ulike design og utførelser. Impregnert, grunnet, beiset og. Et høyt gjerde kaller vi en levegg – egentlig en vegg som skal skjerme mot vind.


En levegg kan gjøre en stor forskjell, både for komfor og privatliv. MAXBO hjelper deg med å sette opp levegg. Gjør terrassen mer koselig på 1-2-3! Det går raskt å sette opp en levegg som hindrer innsyn eller beskytter mot vind. Men husk å sjekke hva byggereglene sier.


Velg mellom horisontale eller vertikale levegger, der alt styres med fjernkontroll eller mobil! Moderne uttrekkbar levegg i svart polyester. Velg selv å skjerme for vind eller innsyn når det passer.


Leveggen trekkes enkelt ut av kassetten ved bruk og føres. Monter svillene i stolpenes hull-utsparing. Stakitt-gjerder Først festes bunn- og topp svillene i stolpeutsparingene. Det samme gjelder for levegg. VELG DIN NÆRMESTE OBS BYGG.


I nettbutikken kjøper du varer fra ditt nærmeste Obs BYGG-varehus.

Ved å velge butikk får du tilgang til lokale tilbu lagerstatus. Levegger kan også leveres med ett strøk grunning eller med grunning pluss heldekkende toppstrøk i ønsket farge. Overflatebehandlet levegg. Slik får du en uteplass som er skjermet for vind og innsyn.


Se trinn for trinn-forklaring: Dette må du huske på når du bygger levegg. Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig. Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull! Kjedekonsept for gjør-det-selv-markedet, byggmestere og håndverkere. Din nærbutikk for byggevarer.


Alt du trenger - gjort enkelt! Sideseil, uttrekkbar levegg er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov. En knapp lørdags arbeide med egnet verktøy og materialer - ny levegg ! Den ble dessuten vesentlig billigere enn de beste vi så på hos trelastutsaget. Gjerde - Lillesand 180x90.


En av våre elegante leveggserier i hvitmalt utførelse. Dette er en solid levegg med kraftig espalier. Sorter etter: Produkter. Abonner på vårt nyhetsbrev for å henge med.


Pil er en koselig levegg som er laget av ettårige flettede pilegreiner. Den beskytter effektivt mot vind og innsyn, samtidig som den øker. Rosendal er vår elegante leveggserie i hvitmalt utførelse. Fargen og luftspaltene inntrykk av en lys og lett levegg.


Hvorfor velge Kystgjerdet? Før du skal gjøre din investering ønsker vi å gjøre deg oppmerksom på hvilke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg