onsdag 16. november 2016

Herdet glassplate

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye temperaturer fra gryter og. Produsert for Norske Glassprodukter AS.


Herdet glass er ikke uknuselig. Ved knusing vil glasset av sikkerhetshensyn pulveriseres.

Trenger du en glassplate til andre formål skreddersyr vi speil,. Se vårt sortiment av veggplater og vaskelister til lave priser! Underlagsplate med buet front i sotfarget, herdet glass til bruk under ildsted. Stilig og robust glassbord med pulverlakkert aluminiumramme samt glassplate i herdet glass. Millex beskyttelsesplate herdet sort glass 800x400mm buet.


Lekker beskyttelsesplate i sort glass. Baksiden av det glasset er malt og det er limt på. Hvor stor glassplate snakker du om egentlig?

Med herdet glass kan du trygt skape interiør og eksteriør med fri gjennomsikt og slippe inn rikelig med dagslys samtidig som sikkerheten ivaretas. Hei, Jeg lurer på om noen her har erfaring med pris på glass til å ha på veggen over kjøkkenbenken. Som firmanavnet tilsier, tar vi alt som måtte være av glass og glassmontering. Vi bestreber oss for å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger som vil.


Du kan kombinere glassplaten. De forbedrede egenskapene oppnås ved at. Vi hjelper deg med anbud på glassplate. Handle smart - Spar penger. Det vanligste er å bruke klart glass som er herdet.


Men det er flere muligheter. Ekstra klart glass er fint om du har en lys tapet eller maling på veggen. En glassplate malt med en delikat blåfarge på baksiden er montert over kjøkkenbenken. Ildstedet fremstår som elegant og moderne med en solid glassplate i bunn. Når det gjelder montering av glasset fra glamiTEC så kan det gjøres på to måter.


Vi har glassplater i nettbutikk. Halvrund underlagsplate i klart, herdet glass til bruk rundt ildstedet. Gulvplater i herdet , klart glass, leveres C-kantslipt eller fasettslipt.

Platen er av 6mm herdet glasskvalitet. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Vi leverer alltid herdet glass,. Selges grunnet forandring på.


Har noen av dere erfaring med det? Jeg har lyst på plate av herdet glass under vedovnen. Legger det seg etter hvert støv i kanten under plata, eller vil den være. Få tilbud fra flere leverandører fra Sarpsborg. Finn beste pris på Rubrikk.


Jeg leste for mange år siden at det hadde ikke noen hensikt å bruke herdet i akvarier siden langtidsstyrken ikke er høyere for herdet enn for vanlig. Glassplata er helt ny og selges grunnet feil størrelse. I tillegg vil det ha langt. Digitaltrykk på glass for hjem og arbeidsplasser. Jeg trenger en glassplate til en gammel amerikakoffert vi har arvet, slik at jeg kan bruke den til bord.


Se Kjøkkeninnredning og finn et stort sortiment fra Veggplater på BilligVVS. Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken av våre montører. Riis Glass og Metall AS holder til i Trondheim og utfører det meste innen tradisjonelt glassmesterarbeid. Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga.


Våre ildsteder tilfredsstiller verdens strengeste krav til ren forbrenning. Våre ovner og peiser har høy varmeeffekt, og utnytter veden optimalt. Da beskyttelsesplaten er i herdet.


Det brukes i alt fra side- og bakruter i bil, til glasshyller som skal tåle stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg