tirsdag 4. april 2017

Bredde trapp

Kjøp trapp trygt, kontakt oss. Vi er her for å hjelpe deg. Med tanke på ergonomi og sikkerhet, er det utført noen regler for hvordan en trapp skal bygges. Målene skal sikre at trappene ikke blir for bratte, for. Kravene er satt ut fra hensynet til sikker bruk og ut fra hensynet.


Nedenfor ser du vår anbefaling av minste totale veggvangelengde for trapper med bredde mellom og 1cm. Det er da tatt utgangspunkt i at trappen har 14. For å få en god trapp å gå i skal det være et visst forhold mellom bredden og høyden på trinnene, det vi kaller for inntrinn og opptrinn. Denne anvisningen omhandler utforming av alle slags trapper. Det er lagt vekt på at trappene skal være gode og sikre i bruk.


Trapp (1) Trapp skal være lett og sikker å gå i. Bredde og høyde i trapper skal tilpasses den forventede ferdsel og transport, herunder rømning. Følgende skal minst være oppfylt: Veiledning til første ledd. På den tiden var vi bare to voksne. Tjenester Trapper Trappetyper.


Det stilles krav til en god trapp. Før du sender oss en forespørsel på trapp er det viktig å nøyaktig måle opp trapperommet. Bredden på en trapp er også noen ganger vesentlig, denne dimensjonen skal sikre en god tilgjengelighet i trappen. En innendørs rett trapp bør ha en bredde på. Med våre trapper er det mange muligheter, både når det gjelder trappetyper,.


Se de ulike trapp og stige mulighetene til din hytte. Den enkleste og rimeligste utførelse av trapp. Trenger noe mer plass i lengderetning enn andre trappetyper. Standarden fastsetter terminologi, funksjonsmål og generelle krav til innvendig trapper i alle materialer.


Rekkverk behandles ikke i denne standarden. NOR- TRAPP har lengst erfaring med rendyrket produksjon av trapper i Norge. Nordens bredeste utvalg i trapper. Budsjett og pris på timer.


Du kan sette inn trapp i garasjen? Det anbefales å ha en bredde på garasjen på 5og oppover for å ha full nytte av både trapp , dør og loftsrom. Nytrapp har levert mange trapper vi er stolte av. Her kan du se noen av våre høydepunkter.


Bredde trapp

En trapp foran en inngangsdør må være minst like bred som døra. En hemstrapp er perfekt til rom, der det er lite plass til en tradisjonell trapp , men har bruk forforbindelse mellom to nivåer. En terrasse er ikke ferdig før den har fått en god trapp. Eller er det kanskje på tide å skifte ut den gamle trappen ? Våre medarbeidere har mange års erfaring fra trappebransjen, og gir deg gode råd om hvordan du skal velge ny trapp.


All merking av trapp skal dekke hele trappens bredde. Hemstrapp – trapp til hytte eller hems. Leveres i bredde på 5cm. Passer til høyder fra 45cm til 2cm. Klikk på bildet for tegning.


Bredde trapp

Savner du også en trapp til terrassen eller uteboden? Her er tre enkle trapper du kan lage på kun én dag! Velg så det du ønsker å gjøre fra dialogen. Den må være være funksjonell, sikker, pen, og passe inn i omgivelsene.


Når du kjøper Trapper , kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Det er ikke lenger et tidkrevende prosjekt å bytte ut trappen. Vi hjelper deg fra måltaking til ferdig montert trapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg