mandag 10. april 2017

Feste takboks

Takboks designet i samarbeid med skimiljøet. Alle bildeler til lave priser. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Rask levering og super service! Genialt skistativ til å feste på bilens tilhengerfeste!


Feste takboks

En takboks fra Thule er for deg som vil frakte ekstra last på en sikker og stilig måte. Det blir enklere å feste lasten skikkelig,. Autoload har samlet de beste produktene av takstativer, takbokser, sykkelholdere, skiholdere, kano- og kajakk holder samt mye mer fra blant annet Whispbar, Thule. TV- feste utvide produktområde. Legg til i innkjøpslisten.


Om du ønsker å utvide lastekapasiteten i bilen så er takboks et godt alternativ. Finn din takboks Finn nærmeste. Vi har stort utvalg av takbokser og fører kjente merkevarer som Thule og Packline.


Norsk håndverk med kvalitet, sikkerhet og design i fokus. Med takstativer fra Thule får du mer ut av bilen og reisene dine. Frakt lasten sikkert og med stil. Vi har takbokser som passer til alle behov, enten du lever et aktivt liv,.


Husk at du trenger et takstativ for å feste skiboksen til taket på bilen. Her hos Mekonomen har vi et utvalg av takbokser til bilen din, til gode priser. Mener og erindre når vi skulle ha takboks , at biltema takboksen ikke kunne lastes med så mye,.


Vår har et feste som skal skrues fast på takstativet. Har du allerede en på taket? Eller har den flotte og snørike vinteren fått deg på. En enkel og smart løsning for deg med takboks.


Praktisk oppbevaring og lett tilgjengelig når du trenger den. Leveres med reimer og monteringsbeslag – to bånd à. Da har du enten lav bil og moderat takboks , en normal bil og en veldig liten takboks ,. Thule har en takboks som passer til alle typer behov, enten du lever et aktivt liv, skal på ferie, eller bare trenger ekstra plass. Til de som vil ha en lekker, lavtbyggende takboks , selger Iversen modellen FX fra norske Packline.


Feste takboks

Stor guide – velg riktig takboks. En praktisk måte å utvide lastekapasiteten til bilen er å gå til innkjøp av en takboks. Han understreker at hvis man går for takboks ,. Bruk lastestropper til å feste ski og øvrig last best mulig. Skiboks gir deg praktisk oppbevaring hele året. Dette tar deg kun 3-minutter.


Elby har bestandig stort utvalg og gode priser. Fast frakt kr 9- eller fri frakt på. Det finnes ulike metoder for å feste boksen på bilen: takrenne, takgrin direkte på taket. Tips til bruk av takboks til bil.


Feste takboks

Jeg skal ha et nytt stikk i taket. Den enkle innfestingen til. Lavtsittende skiboks i sort eller hvit. Hurtigfeste til skiboks for feste på lastestativ. Skiguard takboks Modell 8S.


Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid. Klikk her for å se våre bildeler til Ford på nett. Box Kit er et universalsett med festebraketter for Packline takboks.


Feste takboks

Settet består av stk u-bøyler med tilhørende skiver, skruratt og reimer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg