mandag 26. juni 2017

Dørlås med fingeravtrykk og kode

Merkevarene til lave priser. Perfekt utendørs og innendørs kodelås og fingeravtrykk dørlås med pent design for bedrifter og. Kan levere så mange som ønskelig.


STK VENSTRE MODEL PÅ LAGER) Må forhånds betales før bestilling Vanlige spørsmål. Dørlås med låsmodul og app kan fjernstyre Yale Doorman elektronisk dørlås. En dørlås med kode løser en rekke hverdagslige problemer som at nøkler.


ID Lock er en smart, elektronisk dørlås for ettermontering. Lås opp med PIN eller RFID-brikke, og bli nøkkelfri! Knytt låsen til smarthuset med Z-Wave. Med en elektronisk dørlås trenger du ikke å tenke på.


Hun installerte elektronisk dørlås med kode på ytterdøren for to år siden, og har aldri sett seg. Med en kode - og fingeravtrykkslås kan du legge inn fingeravtrykkene til de som bor i boligen og alltid skal ha tilgang til boligen. En elektronisk dørlås sikrer kanskje at de.


Disse låses enkelt med et trykk, og så må du taste en kode for å. Med en smartlås med wifi og bluetooth åpner du enkelt døren med din smarttelefon. Smart dørlås med app, bluetooth og wifi Hub. App-styring, kontoer med ulike nivåer og tidsprogrammering blir. Med denne låsen kan man velge å bruke fingeravtrykk eller kode , man kan også for ekstra sikkerhet benytte.


Finn de beste prisene på nettet. Har du alarm og elektronisk dørlås sender du et. Nøkkelfri dørlås – kode eller fingeravtrykk. Biometri som fingeravtrykk og irisskanning.


I stedet låser du opp med en sekssifret kode ,. Habo Tribe er en elektronisk dørlås som gjør at du ikke trenger å være redd for å miste nøklene lenger. Fungerer både som kodelås og med fingeravtrykk ! Denne modulen gir deg mulighet til å åpne låsen med telefonen via. Modul for elektronisk lås fingeravtrykk og kodelås.


Easy Access EasyFinger Vfingeravtrykkslås. Med nytt og unikt design med skyve deksel og touch tastatur. Velg mellom fingeravtrykk eller kode for enkel adgang.


Bytt ut den tradisjonelle låsen med et. Nye kort og koder programmeres raskt og enkelt til. Til de nye låssystemene brukes heller kort, brikke, kode eller fingeravtrykket ditt. Dette med tanke på både sikkerhet og forsikringer. PC-en med fingeravtrykk har vist seg.


Om ikke det var enkelt nok med kode og ID-kort for å få en låst dør til å. The document is located here. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Avansert modell med finger detektor, dette gjør du kan. Europas ledene innen fingeravtrykk leser.


Nøkler, kort og koder kan mistes, glemmes eller bli stjålet. Du kan scanne inn flere avtrykk per person, legge til og ta bort, når du. Den kan brukes sammen med kode , fjernkontroll,. De selges på OBS og andre DIY plasser så jeg regner med det. Nå med skyve deksel og touch tastatur.


Han fører to typer av denne typen lås, en med kode og fingeravtrykk , og en med kun kode. Man låser opp med fingeravtrykk eller en kode. Kan åpnest med mekanisk nød.


Ved å kombinere kode lås og fingeravtrykk er dette noen av de. Moderne elektronisk dørlås som lett kan åpnes med fingeravtrykk eller en kode. Glem problemet med nøkler som forsvinner og leting. Batteridrevet dørlås med opptil fingeravtrykk og koder.


Fingeravtrykkslåsen er utviklet for nordiske forhol testet ned til -grader.

Dørlås med fingeravtrykk og kode

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg