tirsdag 6. juni 2017

Dusjløsninger i glass

Kjøp dusjløsninger hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Finn dusjløsninger i glass nå på Kensaq. Lave priser og rask levering på baderomsprodukter.


Dusjvegger i glass kommer både som veggmontert- og frittstående.

For din egen trygghet gir vi deg derfor års garanti på alle våre dusjløsninger ,. Vi leverer og monterer et stort antall dusjvegger i 8mm herdet. Går du rundt med tanker om en enkel dusj i hybelleiligheten eller et fossefall på hovedbadet? Det finnes dusjløsninger for nær sagt alle behov og i alle prisklasser. Leveres og monteres i to systemer: AQUA dusjsystem med mm herdet glass og aluminiumsprofiler i polert utførsel. STREMLER dusjsystem med mm herdet.


Skreddersydde dusjløsninger tilpasset ditt bad. Vi skreddersyr glass etter hvordan du måtte ønske det.

Kun fantasien setter grenser. Har du et bad hvor standard glassdører og fastfelt. Alt fra dusjdør med sikkerhetsglass til hele kabinetter i enten glass eller annet materiale. Vårt hovedprodukt er glassbyggestein.


De senere år, har vi utvidet vårt produktspekter til å innbefatte dusjløsninger og interiør glass. Vi har et stort utvalg av dusjløsninger , i alle størrelser og med mange typer glass. Glassdeal er er din glassleverandør på nett.


Det er vanlig å benytte en singel eller mm herdet glass. Herdet eller herdet laminerte glassvegger benyttes i alle dusjløsninger. Glassveggene blir herdet av sikkerhetsmessige årsaker. Her brukes mm herdet sikkerhetsglass. Vi holder til sentralt i Sandefjord og hjelper deg med alt fra enkle glass og speil til komplette glass løsninger.


Vi er Follos ledende glassmester og leverandør av glass. Mulighetene er mange, enten det er snakk om en enkel helglassdør i dusj hengslet til vegg, eller flere glassvegger med en eller flere dører hengslet glass - glass. Glasshyllene kan produseres både i herdet og uherdet glass.


Spesialtilpassede dusjløsninger har blitt mer populært over de siste årene,.

Dusjkabinetter defineres som alle dusjløsninger med vegger og en bunn,. Glass - eller diamant bor vil avhenge. Våre dusj glass løsninger holder en svært høy kvalitet, er vedlikeholdsfri og er enkel å holde ren. Vi benytter oss av skandinavisk produsert herdet glass i. Hos MAXBO finner du dusjløsninger som dusjhjørne og campingdusj. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


Diverse glassløsninger og speil til bad. Vi tilpasser dusjvegger og dører etter behov og ønske. Dusjløsninger kommer i herdet glass som standard. Vårt mål har siden oppstart vært å levere kvalitet til rett pris, til rett tid. Vi har samme adresse og lagerlokaler som Follo Produkter som er en mekanisk bedrift.


Dette gjør oss også veldig leveringsdyktige på løsninger innen glass og. Skal du skifte glass , det være seg i vinduer, baderomsinnredninger eller andre innretninger? Eller har du kanskje behov for en smart glassløsning med støydemping?


Vi utfører utskifting av isolerglass. For både Næringskunder og Private. Rekkverket er vedlikeholdsfritt, med slanke profiler og meget stabilt. Vi kan skreddersy glassløsninger for dusj og. Vi tilbyr flere typer interiørglass: speil, dusjløsninger , glasshyler, glass over kjøkkenbenk, glassrekkverk og glass foran peis.


Vi er spesialister på glass over kjøkkenbenk, dusj og speil. Glassmester Odd Foss AS har mye spennende interiørglass. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler.


Ved å fortsette og bruke nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Velg en modell for å endre glass og finish. Dusjserier I INR har vi tegnet dusjløsninger i år,.


Utviklingen fortsetter og vi ønsker å være først med det siste. Nå har vi endelig muligheten til å produsere glass med digital trykk i akkurat det motivet du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg