onsdag 7. juni 2017

Panel i taket

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Maxbo har alt av listverk. I flere epoker har taket vært interiørets mest forseggjorte og eksklusive overflater.


Tenk bare på barokkens takmalerier og rike dekor.

Vakre tak og himlinger er. Få inspirasjon til valg av panel til ditt hjem. Vi har forhandlere over hele landet. Har du, som mange andre norske hjem, panel tak. Strekktak er en miljøvennlig folie som monteres rett under det eksisterende taket i løpet av kun noen timer.


Noen av våre pakkeløsninger for bolig. Obs: Priseksempler for solcelleanlegg til enebolig er kun ment som en pekepinn. Hvert enkelt tak og anlegg prosjekteres.

Det er antakeligvis mange millioner kvadratmeter med paneltak i Norge, og mange av disse kan nok trenge et strøk maling. Mange tror sikkert at det å male panel i. Solceller på taket er fortsatt for de spesielt interesserte, men stadig flere lurer på hvor mye strøm de kan spare ved å investere i et solcellepanel. Jeg vurderer å legge panel i taket og male det hvitt. Taket mitt er fra før belagt med takplater, og disse er blitt spaklet.


Sparkelen er stygg, og platene er ikke. Mange kvier seg for å male taket – med en viss grunn! Arbor Panel Takbord har not og fjær i sidene og endene,. Takbordene leveres i en delikat og tidløs hvit farge som passer i taket.


Panel kan brukes som kontrastvegg, i taket , i hele rommet, stående eller liggende, opp til brysthøyde – eller akkurat slik du vil for å gi rommet et personlig preg. Taket innvendig er med å sette preg på rommet. Det finnes mange ulike typer tak, som slette tak, takplater, panel eller ferdigmalt takpanel i MDF. Hos MAXBO finner du underpanel og rupanel som er enkelt å legge og som gir stabilitet.


Vi skal ha baderom hvor det blir panel i himlingen. Kjøp på nett eller i butikk. Panelen er ubehandlet og målet er at den skal være hvit uten at kvister etc synes når den er ferdig behandlet.

I framtida kommer strømmen trolig til å bli langt dyrere enn i dag. Derfor kan det kanskje være lurt å investere i solcellepanel på taket. Begynn med taket (himlingen) dersom hele rommet skal pusses opp.


Siden det ikke blir noen slitasje oppe i høyden, kan arbeidet eller metodene ofte forenkles. Panel kan monteres stående, liggende, på tvers, som brystning eller i full høyde. I taket vil langsgåedne panel øke lengdeinntrykket av rommet,.


Mange hytter i Norges land blir stående med ubehandlet panel. Jotun Spesialrens for gulnet panel før du beiser. Et lag hvit maling gjør underverker på et gulnet profilert panel. Hvis du gjør som maleren, kan du klare det meste av arbeidet fra gulvet – og spare mange turer.


Her ser du en film om hvordan du beiser og lysner ubehandlet panel i taket. Himlingen i et rom er viktig, men blir ofte oversett ved oppussing. Velger du allikevel å se opp kan det være smart. Smartpanel Solid er en tradisjonell ferdigmalt panel i plateformat med ekstra dype profiler og brede planker for et eksklusivt uttrykk.


Kontakt oss for solceller på taket - beste pris. Det er litt juks å kopiere paneltak ved å lime plater i taket. Når det i tillegg er billigere enn trepanel, så tilgir du fort at platene.


Det er en uskreven lov at alt panel skal behandles likt på begge sider for å unngå at det bøyer seg. Men som regel maler folk ett strøk heftgrunn på begge. Meier understreker imidlertid at taket skal holde i år.


Og på den tiden vil man ha betalt ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg