fredag 6. oktober 2017

Branntetting ei60

Et kunnskapsverktøy for hele byggenæringen. For å hindre og motvirke spredning av brann i et bygg, deles bygget inn i brannseksjoner og brannceller. Brannseksjoner er større deler av.


Eksempel på branntetning i gjennomføring. Det må være tett mellom brannskillende bygningsdel og kanaler,.

Det kan være de minste hullene som skaper de store brannene. God branntetting er avhengig av godt dokumenterte produkter og riktig utførelse. Isolering mot kulde og varme Rockwool isolerer både mot kulde og varme, og sikrer et stabilt og godt inne-klima i alle typer boliger og bygninger.


Nå er det vanskelig å svare helt sikkert på dette uten å ha sett brannkonseptet for prosjektet, men jeg kan nok si med sikkerhet at det skal være EIskille. Ved branntetting av f eks. Branntetting Hvorfor branntetting ? Som du selv skriver med hensyn til branntetting så er disse kravene ikke kun gitt i FEL som igjen viser til normen NEK 400.

Men her er Plan- og bygningsloven. EIM = Meget velegnet E = Egnet U = Uegnet Brannhemmende akryl. GPG benyttes i hovedsak for branntetting av store eller små hull og åpninger rundt tekniske installasjoner som kabel,. Brannklasse EIinnebærer at spjeldet kan motstå brann og. CR60-1S benyttes med fordel i gipsvegger med stender for enklere og sikrere montasje uten branntetting.


Vi er verdensledende innen gjennomføringer for kabler og rør. Vi sørger for at du kan beskytte liv og eiendom, hvor som helst og hva som helst. CSD sine produkter har sertifikater og godkjenninger for brannsikring og branntetting i offshore, maritim, bygg og anlegg. Våre løsninger er unike, og tåler. Dokumentasjon av branntetting , brannisolering, branntegninger, brannmaling m. Krav til dokumentasjon finner man blant annet i Teknisk forskrift, REN veiledning til.


Produkter til branntetting av åpninger i branncellebegrensende bygningsdeler samt seksjonsvegger,. GENERELL INFORMASJON, typeoversikt Innvendige vegger med trestenderverk Tosidig kledd Forventet red. Hvis tegningen angir klassifisering EIfor en lettvegg, vil leverandøren av branntetting ha en guide som viser hvilke midler som skal til.


Vi håper at dette produktet vil bidra til at alle i bransjen tar branntetting på alvor, det kan knapt bli mer enkelt og samtidig trygt, sier Johnny Skeide i Glava. Det skal bygges en ny loftsleilighet i en gammel etg.

Brannmotstanden er bestemt til EI60. En riktig utført og vedlikeholdt brannvegg utgjør en robust barriere mot brannspredning, noe som begrenser skadene når en brann først er. Denne anvisningen gir eksempler på brannmotstand for veggkonstruksjoner.


Den kan brukes som veiledning og dokumentasjon ved valg av veggkonstruksjon når det er krav. Vi tilbyr et komplett spekter av entrepenørtjenester innen passiv brannsikring. FR Brannplate reduserer monteringstiden med opp til og er en hurtig løsning for branntetting av større utsparinger.


Man kan også ha en større gjennomføring med flere rør i samme branntetting. Tar dog forbehold om at dette gjelder for opptil EI-klassifisering om jeg ikke. Hulromsventilen kommer i flere ytelsesvarianter – EI3 EIog EI90. Klassifisering - EIKlassifisering DBI test Sikkerhetsdatablad Produkt informasjon. CON-RFB brannisolerende stål maling.


BRANNDØR S- STÅLDØR, 100X2CM. Daloc Ser en branndør som egner seg på steder der styrke, stabilitet og holdbarhet prioriteres. Den brukes gjerne som inner. Vi skal unngå brann- og røykspredning pga. Dette løser vi med branntetting rundt ventilasjonskanaler.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Dette bildet viser en godkjent sjaktvegg som tilfredsstiller EI(A60) etter de nye. Byggutengrensers veiledninger og andre publikasjoner er utarbeidet med formål å formidle kjent viten på det tidspunkt redaksjonen ble avsluttet.


Lokalisering: I vegg Konstruksjon: Betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg