onsdag 18. oktober 2017

Ledning med sokkel

Ferdigmontert pæresokkel med ledning. Med skjermring og ledningsoppheng. OBS: Lampen har hengt i våre utstillingslokaler og har ingen original innpakning! Pendelen Klack har fått sitt navn fra Ivö Klack, leirbruddet på Ivön som.


Kan brukes på både 12V og 230V.

Nemko-godkjent for inntil watt. Kjøp Esokkel med ledning på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Esokkel med ledning i kategorien Innendørsbelysning fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted. Stoffkledd ledning med bryter og plugg.


GUsokkel med ledning og isolert kappe på topp. Skrutilkobling med gjenger 10mm på toppen av kappen. Det kunne ikke vært enklere, og du er alltid sikret gode priser.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn vår kontaktinformasjon her. Sokkel : E27: Spenning: 2V: Hva kan du gjøre selv på det elektriske anlegget? Koble eller skifte topolede støpsler i bevegelig ledning til og med A,.


Lampeledning i tekstil med bryter og sokkel. Finnes både i nettbutikk og butikk. Passer standard glass sokkel på 10mm. Enkel og vakker sokkel -pendel i messing. Gassled er den formelle eier av infrastrukturen forbundet med gasstransporten fra norsk sokkel.


Et interessentskap som eies av olje- og gasselskapene på norsk sokkel. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Handle smart - Spar penger. Svart tekstilledning, m, med veggkontakt, strømbryter og stilren sokkel i metall.


Du kan få dem fiks ferdig med lampesokkel, ledning og støpsel - eller du kan kjøpe ledning , støpsel og sokkel hver for seg - og montere sammen. Vi har nå Esokkel med ledning innen torget.

Kjøp flere og lag din egen lampe, sett de sammen i ulike stiler og bruk ulike dekorative pærer for å endre på uttrykket! Stoffledninger er både praktisk og morsomt! Beskrivelse: Hvit ledning med sokkel. Takkrok i metall medfølger.


Produktegenskaper: Dimensjonsegenskaper. Stofftrukket ledning i et utvalg farger. Det er vanlig å benytte enpolede brytere inne. Denne miniatyrpæren leveres med sokkel og ledning. Pæren kan brukes i alle applikasjoner med normal driftstemperatur.


Stk : Kjøp: Avrundet til hel forpakning. Ledningene er ikke terminert. Vi er en norsk bedrift med daglig utsending fra vårt lager. Folk må selv kjøpe ledning , bryter og støpsel, og få det satt på lampen. Her er det viktig å vite hva man gjør, slik at det er brannsikkert.


Har to gamle industrilamper jeg vil bruke opp igjen. Sokkelen og ledningen er ødelagt og vil derfor bytte ut disse. De er festet til skjermen med tre skruer som. Du kjøper ledning , klemmer eller skinne til å henge ledningen opp med og støpsel på en butikk som selger dette. Byggvareforretninger og Jernia pleier ihvertfall.


Så hvis du aldri har sett inne i disse dingsene, og ikke aner hvilken ledning som skal hvor - så har du en anledning nå. Fiks det selv: Når kranen lekker. Lekker alene med en fin lysepære, eller bruk flere sammen.


Stilig lampeholder i moderne design med tekstilkledd svart ledning. Miniatyrpære med sokkel og ledning 72W 12V 300x4mm. E27- sokkel i kobberfarge. Lagerstatus: stk på lager. Den gamle sokkelen og ledning er festet med tre skruer som skrues inntil skjermen.


Du finner et stort utvalg av LEDpærer med E-sokkel fra kjente merker som Philips, Philips Hue og Nordlux. Vi har et stort utvalg av LED pærer til ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg