torsdag 5. oktober 2017

Lobas takstige

LOBAS takstiger skal - som LOBAS stigetrinn - sikre at feieren og andre kan ferdes trygt på taket. Takstigene produseres i elementer på 1cm. Stigen skal gå forbi pipa, helst opp til møne.


Vi produserer beslag etter mål. Ved bruk av LOBAS typegodkjente Stigetrinn kan feieren og andre.

AMMen MonTering Av regulerbAr TAksTige Stigene monteres sammen (Se fig ). Dersom pipe feies fra taket er det i dag krav om at det skal monteres stigetrinn eller takstige opp til pipen for å sikre feieren adkomst. Et alternativ til å bruke takstigetrinn er å bruk en takstige. Enkel åmontere, du trenger bare en oppladbar drill og en 8mm pipenøkel. Passer til alle typer tak. Midthaug har et stort utvalg av takstiger, tilpasset de fleste taktyper og underlag sopappsingeltak, platetak,.


Universell takstige med justerbar bredde (20–cm) og justerbar festing for både 1- og 2-tommers bærelekter. LOBAS produserer utstyr som stigetrinn, snøfangerutstyr,.

Monteres fra raft og opp til pipe, for å gi feieren en forskriftsmessig adkomst på taket. Typegodkjente Jemtland takstige leveres i to bredder, 30cm og 40cm i lengdene 15m. KB Blikk monterer ny takstige eller stigetrinn raskt og effektivt! Finn beste pris på Rubrikk.


Isola leverer typer takstiger. Etter en episode der en takstige kom over taket med en kollega ombor Har vi lagt frem krav om fastmonterte stiger på tak. Se for øvrig produktblad takstige.


Vi skaffer også taksikringsutstyr til andre typer tak,. PK TAKSTIGE TLS S-SORT. STIGETRINN STEIN TRLA-43T SORT LOBAS. Isstopper for Gittergelender GG I-23.


Husk innfestningsskinne til riktig tekking. Instant Norge er en komplett leverandør av lift og stillas. Innfestepakken til de fleste taktyper leveres.


Vi representerer ledende produsenter som Instant , Dingli, Ihimer og Sumner. Lobas Takbro innfesteskinne TBI S-1T. Montering av takstige gjør adkomst til taki f.

Har vært på lobas sine hjemmeider nå og sett på produktene dems, ene stigen i produktkatalogen er ganske så lik min. Skal kontakte dem og skaffe. Forhandler- og kvantumsrabatter blir trukket fra i. Krav til takstige - sikker adkomst for feier. Forutsetning for at feiing kan utføres er at tak med helning utover har påmontert typegodkjent takstige. Dersom du skal ha fagfolk til å jobbe på taket ditt står du ansvarlig for at taket er sikret og forsvarlig som arbeidsplass.


Welands takstige er både lett og stabil. For å gi ekstra sklisikring og økt sikkerhet er trinnet profilert. Tak- stigen er godkjent for innfesting av livline og. Noen av våre aluminiumstiger kan, sammen med riktig monteringspakke, bli permanent festet på vegg og tak. Aluminiumstigen er CE merket i henhold til kategori C1.


Feieren har bedt meg om å montere en typegodkjent takstige på mitt taksteins tak ,. Bestillingsvare 5-dager. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt. Vi hjelper deg med anbud på takstige. PRISLISTE LOBAS SIKKERHET PÅ TAK Mjåvannsveien Kristiansand Tlf Prislisten er brutto priser på standard farger: Sort 1 Rød 4. Resultater fra søkemotorer!


Søk relatert til takstige pris. Er det noen som kan anbefale en rimelig takstige til hytta mi? Feieplattform gir en god sikring og stødig arbeidsplattform ved feiing av pipen. Benyttes bak piper som er høyere enn 120cm i bakkant eller der feier forlanger.


Snøfanger, feiestige og annet utstyr for taksikring. Gratis befaring i Oslo, Bærum, Lillestrøm, Nittedal og omegn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg