mandag 12. februar 2018

Levegg i glass

Sjekk ut levegg med glass. På jakt etter levegg i glass ? Scandic Markiser har et stort utvalg av produkter! Vi leverer levegg i glass og aluminium i utallige varianter og med både klart og frostet ”opal” glass.


Du kan selvsagt bygge din egen levegg , men det er også mye fint å få kjøpt av ferdige levegger.

Her viser vi seks ulike stiler. Glassmodul i klart glass till glassrekkverk Adam, 3x90x105cm. Prøv Luderitz levegg i glass ! Hos MAXBO finner du levegger som forhindrer sol, vin innsyn og støy. Levegg Horizont Jabo Svart.


Kjøp levegg på nett eller i butikk. Vurderer du å sette opp en levegg for avskjerming mot trafikk eller naboen?

Vi gir deg tips, råd og inspirasjon om avskjerming og levegger. Accord Glassbygg leverer levegg i glass og aluminium i utallige varianter og med både klart og frostet ”opal” glass. Standard gelender har en høyde på omtrent cm.


Velg mellom horisontale eller vertikale levegger, der alt styres med fjernkontroll eller mobil! Med Grip levegg fra Norsol får du en lun atmosfære i den fargen som best matcher dine ønsker. Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig. Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull! I noen tilfeller kan også.


Bygger levegger - vindskjerming med laminert. Du kan fint få en levegg til å stå i en menneskealder. Husk bare disse ti reglene når du bygger levegg , så slipper du å lage ny om 5-år.


En levegg i glass kombinert med et glassrekkverk gir deg det perfekte vindfanget når vinden blåser surt. En levegg kan gjøre en stor forskjell, både for komfor og privatliv. Glassgjerde i klart eller sotet glass.


Europris tilbyr et vedlikeholdsfritt modulbasert glassgjerde som er enkelt.

Jeg skal montere 50cm høy levegg i glass oppå den eksisterende leveggen (kun på langsida). Bør jeg heve den 5cm for å slippe luft gjennom? De integreres i fasaden på en lekker og stilfull måte. Et høyt gjerde kaller vi en levegg – egentlig en vegg som skal skjerme mot vind. Få økt komfort og privatliv på terrassen med levegg.


Få tilbud på solskjerming fra flere leverandører raskt og enkelt. Velg det tilbudet som passer deg best. Bruksverdien av terrassen øker og gir et lunt, trivelig uteareal som.


LEVEGG I GLASS : En levegg behøver ikke være tett, men det gir utfordringer i forhold til både fugler og fotballer. Tipset er derfor å bruke relativt tykt glass ,. Akkurat som navnet antyder, har vi utviklet en serie levegger som utstråler eksklusivitet. Dette er en kraftig levegg som er myket opp med avrundede og bølgende former. Har du spørsmål eller trenger en glassmester kontakt oss nå. Siro levegg passer perfekt til solskjerming og vindskjerming.


Duken fra leveggen trekkes enkelt ut av kassetten for hån og kan festes i en valgt posisjon. For kunde i Øygarden har vi levert og montert levegg i glass. På grunn av store vindlaster har vi forsterket leveggen i glass med rustfrie braketter på innsiden.


På steder hvor det er god utsikt, er det ofte mye trekk eller vind. For å kunne bevare utsikten og dagslyset, er en levegg i glass perfekt. Hindre innsyn eller en lun krok? Slik får du en uteplass som er skjermet for vind og innsyn.


Se trinn for trinn-forklaring: Dette må du huske på når du bygger levegg. Rekkverket er i design Sonate En med frostet glass og syrefast stål. Høy levegg med stakitt-topp. Veggfeste til håndløper i stål benyttes hvis det er benyttet veggfeste for glass. Nå kan du endelig nyte kaffen i fred på altanen uten at det kraftige sollyset blender deg, og uten at naboene ser hva du.


Sitting Scandinavia leverer et utvalg vindskjerming og levegger i meget solid aluminium og herdet glass. Meget konkurransedyktige priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg