torsdag 15. februar 2018

Gjestehytte anneks

Anneks til rimelige priser! Over år med fornøyde kunder. Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen?


Vi leverer kvalitets produkter til hele Norge. Stort lager både i Norge og i Sverige sikrer rask levering til de beste priser.

Esbo er også blitt en del av Team. Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks ? Vurderer du å bygge et anneks i hagen? Hos oss i JABO finner du et bredt sortiment av annekser i en inspirerende bredde av størrelser og stiler. Denne gjestehytta fungerer som et anneks i tilknytning til ei større hytte. Den er bygget i overkommelige moduler, og i en kvalitet som overgår det meste av.


Produktene kan tilpasses med ekstra isolasjon og forsterket tak. Alt om hytte - Norges største hytteportal.

De kan du selv tilpasse en rekke formål – fra et enkelt uthus med lagringsplass og smørebo til gjestehytte eller spa-avdeling. Våre anneks er basert på vårt gjennomprøvde elementsystem,. Komplett byggesett for flott anneks , hytte i førsteklasses, eller 90mm tømmer. Gjennomgående laftestrammere, glidelister i dør- og vindusåpninger.


Her finner du et stort sortiment av anneks byggesett, hageboder, hagestuer og campinghytter. Klikk her for å se våre mange produkter og leveringstid. En romslig og tradisjonelt laftet lekestue som fungerer like godt som gjestehytte. Gjestehytte Dombås er en stor og fin hytte på m² med rom, hems og terrasse.


Vi bygger garasje av alle typer, enkelgarasje, dobbelgarasje, garasjer med og uten bo garasjer med og uten anneks. Vi har også gode løsninger på redskapsbod. Hos MAXBO finner du ferdige byggesett til boder og anneks. Velg blant flere størrelser.


Hvis du drømmer om å bygge anneks i hagen finner du flere anneks byggesett hos oss. Kjøp på nett eller i butikk. Flotte Element annekser til en lav pris. Bestill i dag, og bygg annekset selv.


Hellvik Hus har ferdighus, ferdighytter og anneks.

Finn beste pris på Rubrikk. Hos BoligPartner finner du garantert en ny hytte for akkurat dine drømmer! Den er helt ypperlig som anneks til eksisterende hytter eller hus, kolonihager, utleiehytte eller som selvstendig hytte.


Et anneks regnes i hyttesammenheng som en liten frittstående gjestehytte. Du kan få anneks for under 10. Byggesett som er enkle å sette opp. Dette er en typisk gjestehytte , eller hytte nr. En hytte som brukes som lekehytte, anneks , hobbyhytte, campinghytte, gjestehytte Gjestehytter etc.


Treverket i våre hytter leveres i meget god kvalitet. Vi skreddersyr etter dine mål. Romslig anneks med stor valgfrihet. Stor moderne gjestehytte inkl. Du ønsker kanskje en hyggelig gjestehytte eller kombinert fritidshus og bod.


Kan også brukes til kontorbygg, eller. Passer meget godt som et lite bygg på en mindre tomt eller hvis du ønsker å kjøpe et anneks til en større tomt som allerede er bebygd. På bare kvadratmeter kan du skape alt fra et snekkerparadis til en gjestehytte og en herlig badstue.


Her er seks smarte måter å innrede det lille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg