mandag 5. februar 2018

Hvordan legge sminke

Alltid fri frakt til noen av våre 2butikker, eller ved kjøp på over 500kr. Som medlem skjemmer vi deg bort med masse gode fordeler. Handle alt til håret ditt på KICKS. Få bonuspoeng på alt du handler. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker!


Det beste utvalget av Ansiktspleie til menn. I denne videoen gir vi deg gode råd og tips om hvordan du legger enkel hverdagssminke. Her får du det som av mange anses som å være den rette rekkefølgen. Husk at når det kommer til sminke er alt lov.


Her må man bare ha det gøy og prøve seg frem. Men når du skal legge hverdagssminken er det mange av oss som ønsker. HERTUGINNE MEGHAN: Makeupartisten hennes avslører hvordan hun legger sminke på Meghan. I dette innlegget kan du se steg for steg hvordan legge cut crease øyenskygge.


Teknikken skaper et våkent blikk, større øyne og mindre tunge øyelokk. Her har jeg brukt forskjellige øyenskygger fra NYX. Jeg har valgt fire, sterke og.


Men mange synes det er vanskelig å sminke seg når man bruker briller,. Legg øyenskyggen på øyelokket,. Kjøp nå og få gratis frakt! Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke , hudpleie og hårpleie.


Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra eleven. Se her hvordan du får maksimalt ut av sminken din! Farge, glød og beinstruktur i ett produkt!


Foundation legges på helt i starten av sminkeprossesen for å legge et grunnlag for all annen sminke. Selv om det fortsatt er vinter ute, går vi mot vår og sommer og det er snart høysesong for bryllup. Her er mine beste tips til brudesminken for deg som skal sminke.


Dette må du tenke på når du legger eyeliner. Med litt øvelse legger du dagsminke på ti minutter. Hvordan sminke grønne øyne. Den vanligste typen flytende eyeliner er gjerne.


Karolina Maria viser deg hvordan du legger enkel og fresh sommersminke. Det er fort gjort å bomme på sminken ,. Har du små øyne, men har lyst på dådyrblikk? Du skal kunne anvende disse for å legge dag- og kveldsminke. Se hvordan du kan sminke øynene større med fire enkle trinn.


Du lærer også tipsene hvordan en kan bruke sminke for å korrigere asymmetri i et ansikt. Men det ser jo så vanskelig ut å få til å sminke seg sånn! Ved å lære seg de viktigste knepene ved bruk av lyse og mørke øyenskygger, kan du selv bestemme om du for eksempel ønsker å forstørre små øyne, sminke. Eksperttips til hvordan du vasker sminkekoster.


Selv om du ikke sliter med uren hud vil du oppleve at sminken legger seg bedre på huden ved rene sminkekoster. Lurer du på hvordan du kan sminke deg til hverdags? I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan legge en enkel hverdagsmakeup. Strikking, DIY, oppskrifter, smarte tips. Takk for at du delte artikkelen.


Rabattkoden SEVgir på all sminke og varer ut 10. Gjelder ikke nedsatte varer og NYX, men coverbrands har uansett satt ned prisen på NYX med ca. Jeg får veldig ofte en del kommentarer på at jeg trener med sminke ,. Jeg liker å legge vanlig sminke og se fresh ut. Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg sminker huden min.


Dette er den metoden jeg bruker når jeg skal på fest, men også mye til vanlig. På siden vår vil du finne guider og produkter som vil få deg å lykkes med dette. TIPS – hvordan legge fin øyenskygge!


En tommelfingerregel når en skal velge øyenskygge er å se hvordan det ligger på øyelokket. Er sminken flekkete så betyr. Hvis du ikke klarer å kvitte deg med shimmer-skyggen, så er rådet å legge den i indre krok av øyet for å lett åpne blikket.


Sminken du må ha etter 50. Bildene under viser trinn for trinn hvordan du legger opp masker.

Hvordan legge sminke

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg