mandag 14. mai 2018

Film til vinduer

Dekke hele eller deler av vinduet? Effektiv måte for å unngå uønsket innsyn. Vindusfilmen kan brukes som innsynskjerming eller til dekorasjon. Enkel å ta bort og gjenbruke. Klippes til ønsket størrelse.


Dekorplast med mange herlige motiver.

Undgå uønskede blikke og falmede møbler med film på dine ruder. Vi leverer film til mange ulike formål som solfilm, sikkerhetsfilm, spesialfilm, bilfilm, vindusfilm, UV- film med mer. Bruk film for å hindre innsyn.


Vælg mellem mange forskellige folier til dine vinduer. Se vårt utvalg av vinduer og dører. Ting fra Torget, Vinduer , Torget. Gå til søk Gå til resultat.


Skab one-way effekten med solfilm spejl effekt - Spejlfilm vinduesfilm.

Sandblæst folie bruges til badeværelse - nemt og billigt. Vi tilbyr en stor rekke vindusfilmer med og uten mønstre i foskjellige design og størrelser. Du kan raskt og enkelt kunne velge en film som passer ditt øye på. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av vinduer med kvaliteten du forventer. Med vindusfilm integrer du effektivt solskjerming i dine vinduer.


Kjøp på nett eller i butikk. Vi hjelper deg til å finne riktig produkt og gjør gjerne en prøvemontering av ulike typer film. Våre solfilmer er spesielt designet for montering på planglass (vanlige vinduer ), men vi har også film som kan monteres på plexiglass (polykarbonat). Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer nede i gangen (bare store over døren). Men samtidig ser man rett inn i stuen.


En praktisk talt usynlig film påføres vindusoverflaten av en fagperson. Den har et nøytralt utseende, både innenfra og utenfra, som ikke endrer utseendet på. Prisen på folien vil variere utifra størrelse på folien og størrelse på prosjektet, men ifølge Sonte Film Norge vil prisen starte på 4. Vi leverer også en mengde spesialfilmer som UV- film , flere typer dekorfilm med mønster, anti-grafitti film , et stort utvalg i farget film samt frostet innsynsfilm.


Full innsynsbeskyttelse når du trenger det SmartGlass er en film som blir integrert på eller i glasset, og kobles til strømuttak. Ved et enkelt trykk på en knapp.

Blir boligen din for varm i sommersolen? Mye varme skyldes at solen slår inn gjennom vinduer , og dette kan du enkelt fikse med markiser eller annen. Sjekk våre priser lett online, eller få hjelp fra våre eksperter.


Dagene brukes ellers til å se gamle film -noirs, bedøve sansene med piller og vin og rådgi andre angstlidende via et internettforum. Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av vinduer inne. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Solfilm til planglass (Vindu i bygning).


Populære solfilm fra SolarGard. Mattér dine vinduer med sandblæst folie. Super lysgennemgang med frostet folie. Vår elektriske film fra SONTE er basert på en digital teknologi som gjør at glassoverflater går fra transparent til ikke-transparent når man tilsetter elektrisk.


Bestil sandblæst folie nu! Mønster folie til Vinduer. Vindusfolie med mønster er en smart måte å skjerme av på. De forskjellige foliemønstrene gjør det mulig å innrede seg både.


FJERNE SOLFILM PÅ SIDE VINDUER Fjerning av solfilm fra sidevinduene er forholdsvis enkelt. Forsøk først å plukke løs fi lmen i et hjørne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg