mandag 21. mai 2018

Jamax stillashenger

Trygg og enkel stillastransport. Sist tok det oss et kvarter å ta ned et kvadratmeter stort stillas. I samarbeid med Tysse har vi laget en egen stillashenger for enkel og trygg transport og lagring av stillas.


Leveres med brems og kraftig nesehjul. Velg mellom Byggmesterpakke på 8m Byggmesterpakke på meller Byggmesterpakke 3. En eventuell beskrivelse av liften dersom det er ønskelig. Pent brukt stillas selges.


Kan også selges uten tilhenger. Alle pakkene kan også leveres med stillashenger. Alutec sine stillashengere fra Tysse er det perfekte verktøyet for transport og oppbevaring av stillas. Gjør frakt av stillas enkelt! Tysses stillashenger er utviklet i samarbeid med en av Norges største utleiere av stillas.


Les om din nye stillashenger her! Priser er eks mva, inklusiv stroppepakke og registrering av tilhenger. Beste måten å frakte ditt stillas. Finn din nærmeste forhandler her! På våre internettsider vil du finne informasjon.


Alle kan leveres på stillashenger. Hengerene sikrer en god og. Perfekt for maling og vedlikehold av hus og mindre bygningerKomplette pakker med stillbare føtter og veggfester. Vi er blitt forhandler av Husqvarna sine produkter inkl serviceverksted.


Fremstår som helt og greit. Vi oppfordrer til å besiktige utstyret før. Kan settes sammen på mange ulike måter, utgjør totalt 99mstillas. Ta turen innom for en hyggelig prat.


En tilhenger skal du ikke kjøpe hos hvem som helst. Derfor er det godt det finnes en. Vi er et profesjonelt stillasfirma som tilbyr stillastjenester for private kunder og byggefirmaer. Vi oppmuntrer dere til å ta kontakt med oss for en.


Fasadestillas 1mmed stillashenger. Vi forhandler også JAMAX stillas. Da er denne midt i blinken for deg! HAKI Rammestillas er beregnet til renovering, tilbygg og nybygging. Den smarte konstruksjonen med hurtig monterte rammer og rekkverk som ikke trenger diagonalstag.


Tilhengeren har kapasitet på ca 160mstillas, og er spesielt utviklet for trygg og. Vår kompetanse og lange erfaring er din trygghet! Hvorfor velge Hardangerstillas?


Da kan en stillashenger være akkurat det du trenger. Title: Fremtidens Byggenæring nr 1 Author: VALUE PUBLISHING, Name: Fremtidens Byggenæring nr 1 Length: 1pages, 13. Vi har flere års erfaring og hundrevis av fornøyde stillaskunder i. Titan Tilhenger Norge AS er hele landets leverandør av profftilhengere. Stillaset er godkjent av Arbeidstilsynet. Vår unike tilnærming og markedserfaring.


Bestill vår produktkatalog for alt av tilbehør til aluminiumstillaset. Trykk for å vise flere Ingen flere treff å vise. Med stillasløsninger til store og små aktører innen flere bransjer, leverer Layher alt innen stillas. Besøk våre nettsider i dag for å se alle produkter! Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Jamax stillashenger

Jamax i Os unike treff Alutec AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg