mandag 28. mai 2018

Herdet glass bordplate

Stilig og robust glassbord med pulverlakkert aluminiumramme samt glassplate i herdet glass. Når du har funnet riktig bordplate , kan du velge mellom malte, finerte eller folierte fiberplater, herdet glass eller massivt tre. Denne bordplaten i herdet glass er ideell for spisebor kaffebor hagemøbler osv.


Den kan også brukes til å holde den eksisterende bordplaten ren og ripefri. Velger du å gå for en løsning i glass er dette både praktisk og ikke minst dekorativt. I tillegg pulveriseres det til ufarlige glasskår ved brudd.

Finn beste pris på Rubrikk. Det skal være herdet glass i bordplate. Leste ett eller annet sted om en som hadde laget seg drivhus bygget av slike bord. Kvalitetsmøbler til faste lave priser, trygg og enkel netthandel med service i topp.


Nattbordet er fremstilt i svart lakkert metall og med bordplate i glass. Linax nattbord i romantisk stil. Rundt bord med bordplate i marmormønstret herdet glass og understell i messing.


AS har i over år levert glass og ulike glassmestertjenester til forbrukere, bedrifter og offentlige institusjoner. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

En av Norges ledende glassbedrifter. Bordet har bordplate i herdet glass og roterende serveringsplate. Sidebord med ben av krommet stål.


Våre rottingmøbler holder høy kvalitet og tåler både kulde, varme og sol. Rottingmøbler må holdes rene men trenger ikke vedlikehold. Leter du etter bordplate ? Bordplate av transparent, herdet glass. Search for Our Lowest Possible Price! Pene bord til billig pris!


Hos furniturebox finner du garantert et bord for deg. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp. Costa Rica Kaffesett er et nydelig møbel satt sammen av reclainer stoler med puff og et lite kaffebord med bordplate av herdet glass. Dette er det ypperste en får. Spisebord med stoler og dreieplate i farget glass på bord.


Rammer er i pulverlakkert aluminium, rustfrie skruer og bordplate i herdet glass. Forside Interiør, møbler og trapp Heredet eller vanlig glass på spisebord? KitchenTime selger glass fra kjente varemerker! Samme sandfargede rotting som Lyngør, Risør og Sommarøy, flettet i kombinasjon av.


Herdet , vanlig, 6mm, 8mm?

Sofabord med ben av epoksimalt stål. Find Our Lowest Possible Price! Hvis herdet glass går i stykker, så sprenges det på samme måte som en bilrute.


Man unngår derfor glasskår med skarpe kanter. Reparasjon og montering av bygningsglass i standard- og spesialmål. Vanlig vindusglass, sikkerhetsglass, energiglass, brann- og.


Glass og glassmestertjenester. Et moderne og stilrent sofabord med herdet glass understell og bordplate i eikefarget folie i rustikk stil. Bordet er meget praktisk da den kan trekkes ut og bli.


Du kan kombinere glassplaten med et av bordene i samme serie for å få en jevn og blank bordplate som. Pent, behagelig og innbydende Nice hagesett. Settet består av stykk Nice hagestoler med puter og bord på 160xmed bordplate i klart herdet glass. Ved knusing vil glasset av sikkerhetshensyn pulveriseres.


Med vårt bordbarsortiment kan du konstruere ditt eget arbeidsbord ved hjelp av et utvalg av ben og bordplater, slik at du får et personlig tilpasset arbeidsbord til. Pristilbud - 6mm ensfarget herdet diamantglass, med polerte kanter. Rund bordplate i herdet glass. Cafébord med diameter cm.


Bord Café har bordplate av herdet glass og understell av stål. Et elegant og klassisk bord til café eller restaurant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg