fredag 10. mai 2019

Elko 400 gli dimmer

Elko 400 gli dimmer

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn de beste prisene på nettet. Beste Priser På Dimmer Elko.


GLI er en forkant dimmer som benyttes til glødelamper, 230V halogenlamper, eller jernkjernetrafoer. Dimmeren har smeltesikring strøm og temperatursikring. Selv om det er teknisk mulig å dimme de fleste typer lyskilder, er det viktig å velge både riktig dimmer , og riktig lysarmatur.


Tenk gjennom eventuelt behov for. For glødepærer, 2V halogenpærer og mekaniske transformatorer. Benyttes til glødelamper, jernkjernetrafo eller 230V halogenlamper. Ved bruk av jernkjernetrafo eller 230V halogenlamper er maks. Har du mottatt et prisoverslag på projektet ditt?


Motta et gratis, uforpliktende prisoverslag fra oss. Vi er klare for ditt prosjekt enten de er litet eller stort. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Hei, Har bryter for av og på for tak lambe. Har kjøpt en Dimmer Elko godkjent 400GLI. Av og På bryteren jeg har nå er koblet. Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser.


Vi selger elektromateriell av høy kvalitet. Dimmer fra Elko for trinnløs dimming av glødepærer, 2V halogenpærer og lavvolt halogen med konvensjonelle. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Min belastning (Halogen). Elko Plus dimmer 400GLI Alu Kjøp på nett - rask levering!


Om du benytter GLE vil det. Du gjør det helt riktig ved å bytte over fra GLI 4til 3GLE hvis du også skal gå over til LED-pærer. ELKO Plus dimmer 4GL I for. LED dimmer er konstruert for LED og lave laster men kan også benyttes til glødelamper, halogen og elektroniske trafoer.


Elko 400 gli dimmer

En feil e-postadresse, feil brukernavn eller passord er angitt. Du kan logge inn med ditt brukernavn i stedet for e-post om denne feilen oppstår igjen. Koble dimmer Elko dimmer og bryter? Hus, hage og oppussing: Hei. Kan brukes på de fleste lamper med glødepære.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. GLI benyttes mot Philips 7W Master LED med GUsokkel. Reglerar glödljus, 230V halogenlampor och lågvolts halogen med konventionell transformator. Triacdimmer med framkantsstyrning.


Levereras komplett med kombiram, ratt. Søk etter elko dimmer på Kelkoo. Sammenlign tilbud på elko dimmer fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Denne skal nå byttes ut med en dimmer. Jeg har en 1-polet bryter til taklampa mi. Ble medlem Sted Ålesund Innlegg 107. Har anskaffet en Elko 3GLE til dette formålet (som støtter lavvolt).


Dette skulle være en smal. En dimmer med maksbelastning 300W bør ikke dimme mer enn totalt 30W. Vi har nå Elko gle dimmer innen torget. Her benyttes vår 4GLI.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg